Merhaba arkadaşlar getz sinyal flaşör rölesi nerededir ve ayak bağlantısı nasıldır. Yardımlarınızı bekliyorum.
büyük ihtimalle sigorta panelinin arkasındadır. orada yoksa yine direksiyonun altında bir yerdedir. ayak bağlantılarını ölçü aleti yada oto kontrol kalemi ile bulunur. sağ sinyal açıkken hangi bacaktan çıkış veriyorsa o sağ sinyal hattı. sol sinyal açıkken hangi çıkıştan sinyal veriyorsa o da sol sinyal hattıdır. yalnız paralel direnç takacaksan röleden şase uçlarını bulamayabilirsin. bence en mantıklısı sinyal lambasına giden uçlara takmak.
Yok hocam ben sinyalleri led yaptım ve ve fasılası çok hızlandı led için özel flaşör varmış onun ile degiştirmek istiyordum. Yerini bulamadım gerçi hala nerede olduğunu biliyormusunuz araç üzerinde?
Mürsel beyin dediği yerde, sol A direk altında (Pedalların olduğu bölge) sigorta panosu var röle burada çalışıyor.
2010 model Eramın röleleri motor kısmındaki sig. kutusunda muhtemelen seninkiler de orda, kabinde sadece sigortalar var. Aracın ilk sahibiysen kitapçığa göz atmakta fayda var. Saygılar.