Merhaba arkadaşlar Getz aracımın ön ve arka cam silecek suyu atmıyor.Hortumları kontrol ettim tıkalı degil. Ses de gelıyor ama cok az su atıyor neredeyse atmıyor bile. Sılecek suyu ıcın kola dokundugumda ses gelıyor yani sigortada sorun yok diye dusunuyorum ama suyu neden fıskırtmıyor anlamadım. Konu sizlerinde basına geldimi acaba . sorun nedir tam olarak ve ben yapabilirimiyim acaba Araştırmalarıma göre silecek motoru degismesi gerekiyor gibi amna nerede nasıldır bilemiyorum Teşekkür ederim
Orijinal İsmi: Windshield Washer Motor & Pump Assembly Parça Adı: Ön-Arka Cam Silecek Suyu Pompası Parça Kodu: 98510-1C100-H-2 Aradığınız parça bu, aracınızın model yılına göre çok az değişiklik gösterebilir ama parça bu, internetten de bulabilirsiniz. Silecek su deposuna takılı eski parçayı çıkarıp bunu takacaksınız. Bir elektrik fişi ve iki hortum bağlantısı sadece, ben kendim yapmıştım, siz de kolayca yapabilirsiniz.
Bende arabayı 2. El olarak aldım ve silecek suyu atıyordu. Bir ay sonra atmamaya başladı. Kontrol ettirdim ve silecek suyu motorunun bozulduğunu fark ettim. Yan Sanayi alıp taktım. 40 lira civarında fiyatı var. Bulamazsanız mesaj atın ben size link yollarım.