Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getz ses sistemi çift pioneer tsw308d4

'Getz Forum - Club' forumunda okk26 tarafından 23 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. okk26

okk26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sıfır getze ses sistemi yaptırmak istemiştim araba garanti kapsamında olduğu için vede temiz işçilik istediğim için servise başvurdum ama servi bana yapamayacaklarını ve ilerde aracın tesisatına hasar vereceğini ve hatta arabanın yanmasına yol açabileceğini söyledi getze ses sistemi kuran arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi servis işine gelmediği içinmi böyle diyo yaptırdığımda arabanın garantisi ölürmü yardımcı olursanız sevnrim.

Düzenleyen : okk26

2. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">Güle güle dinle kardeşim , ama hata üstüne hata yapmışsın ...
    Düşük sınıf baslarda kabin asla bölünmez ... Portlar inanılmaz geniş 308'e göre ... Aynı portda DD 2512 kullanıyoruz ... portun iç derinliğinide bilmiyorum ama uzadıkca üst okumaya başlar ...
    Bu baslar tek çaldırıldığında en uygun litre 55 , çift olduğunda 50 litredir ... her basa bir adet 10'luk yuvarlak port girsen daha kaliteli müzik dinlersin ...
    601.1'le denedim çalmıyor :) ... sierra d1000 veya jbl gto 1201.1 derim ... ama bu kabinde değil ...
    Bunlarda benim baslar ... 308d4 ... 2ohm bağlı ... 180 litrede çalıyorlar ...

3. okk26

okk26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben bir videoda gördüm bu kabini ve hoşuma gitti sesde gayet iyi tek sorun arabaya taktıramama

Bu Sayfayı Paylaş