Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz Servis Kontrol Ücreti

'Getz Forum - Club' forumunda berkan52 tarafından 19 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. berkan52

berkan52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar. Malum yaz geliyor yavaş yavaş. Tatil için uzun yola çıkma zamanı geliyor. Bende bu aralar arabamı servise götürmeye karar verdim. Aracım 2004 GETZ 1.5 GLS CRDi 100000 km. Yaza doğru fiyatların dahada artacağını duymuştum o yüzden şimdiden göstermekte fayda var dedim. Öğrenmek istediğim şu. Aracımı servise götürüp neyi eksik neyi fazla öğrenmek istiyorum. Balatalardır, baskı balatadır gibi şeyler. Şuan için parça değişimi ve bakım yaptırmayacağım maddi sıkıntılardan dolayı. Sadece kontrol ettirmek istiyorum. Aşağı yukarı bunun fiyatı nedir? Zannedersem 1 saatlik bir işlem yapılıyor kontrol için. Bunun fiyatı nedir bir bilginiz varmı?
    Şimdiden teşekkür ederim.

2. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Uzun yola cıkmadan once uçar servise gidiyorum kontrol edıyorlar. Bu gune kadarda kontrol için para filan almadılar. Ama daha detaylı baktırırsanız yanı expertız misali onu bılemem saygılar.

3. berkan52

berkan52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Biraz detaylı baktırmak istiyorum. Çünkü bu yaz için hesapladım aşağı yukarı 8000 km yol gideceğim.Ona göre bana yapmam gerekenleri söylerlerse yaza kadar bütçeyi toparlayıp eksiklerini tamamlamak istiyorum. Fakat bunun fiyatı nedir onu hiç bilmiyorum

Bu Sayfayı Paylaş