herkese merhaba arkadaşlar hayırlı günler. aracımın şamandıra sıkıntısı var ben okuldayken babam gine yolda kalmış mazot var zannedip sıkıntı su depoyu fulle ibre tavan yapıyor hersey normal biraz gidincede düşüyor ama belli bir yerden sonra aşağıya inmiyor atıyorum 3/4 de kalıyor hep fazla gösteriyor yani kontağı kapatınca ibre tamamiyle aşağıya iniyor yani göstergede sıkıntı yok ama sanırım samandıra en dibe kadar inmiyor acaba yeni şamandıramı lazım zamanında temizletmiştim orayı pislik falan kalmıştır ondan gitmiyordur diyede hala devam ediyor sıkıntı
ayrıca yan aynaların altındaki kucuk ışık yanmıyor parklarda mesela full yansın istiyorum sanırım sinyal verdigimdede yanmıyordu ampulmu bitiktir sigortamı atmıştır yoksa parklarla yanması için bağlantımı yapılması gerekiyor yardımcı olursanız sevinirm
Şamandıranızda sorun olabilir. Ustaya göstermekte fayda var. Sinyalin altındaki küçük ışıktan kastınız yan sinyalse parklarla beraber neden yansın ki? Tabi amerikan park yoksa.
iste bilmediğimden sordum bazılarında yanıyor parklarla beraber hiç sönmeden demekki Amerikan park lazımmış ancak sinyallerdede yanmıyor o nedendir ampul bitmiş desem 2sindede yanmıyor