Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

!!!GETZ SAHİPLERİ DİKKAT !!!

'Getz Forum - Club' forumunda ugurtas80 tarafından 7 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. ugurtas80

ugurtas80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    25/08/2009 yılında almış oldugum 2010 model getz 1.4 dohc aracımın 8 ay sonra arka kapısının altında boya görmemiş yani boyanmamış fabrikadan kaynaklanan hatalı bir bölgenin oldunu gördüm..derhal servise gittim serviste aracı boyaya bileceklerini sorunun önemsiz oldugunu garantiden telaffi edeceklerini söylediler boyalı bir araca neden bineyim neden degerini düşüreyim diye tepki verdigimde beni ikna icin servis görevlileri ikinci kata cıkmamı sıfır satılmayı bekleyen bütün getz araclarda bunun oldugunu sorun yapmamam gerektigini söylediler..plazadaki sıfır araclara baktıgımda kapı kenarlarının benim aracımla hemen hemen aynı oldunu gördüm asagı indigimde görevli gördünüzmü size söylemiştim demesi üzerine siz bunu hata olarak kabul etmiyormusunuz,diye cıkıştım yani satılmayı bekleyen benim gibi madur olacak bir depo dolusu arac sahibini bekliyor ve plaza bunu bile bile satacak,aracı satarkenki ilgi o güne mahsusmuş hic birinin cözüm üretmek gibi bir derdi yok. boyanınca sanki hersey hallediliyor ilerde ben bu aracı satacagımda serviste işlem görmüş parca boyalı bir arac deger kaybetmezmi dedigimde tekrar sasırdım cünkü kayde gecirmeyiz orası kolay diye bir cevap aldım...
    ertesi günü assan merkezi aradım sorunu anlattım bana döneceklerinib söylediler ve plazadan aradılar gittim aracın sorunlu bölgesinin fotografları cekildi,birkac gün sonra aradılar ve aracın gelen cevap aracın tekrar boyana bilecegini deger kaybı alarakta 500 tl bir ücretin merkez tarafından verilecegini assan merkezin bu güzelligi herkeze yapmadıgın söylediler..ben aracımın kapısıyla oynatmak ve boyatmak istemiyorum maddi olarak zararımın karsılanmasını istedim,bayi ise araca işlem yapmadan bu parayı veremeyeceklerini söylüyor..COŞKUN ABİ ne yapmalıyım,arkadaşlara sesleniyorum getz,i olan kapı iclerine kenarlarına baksın..fikirlrinizi bekliyorum parayı alıp boyatmalımıyım,hukuki yollaramı baş vurmalıyım,işlem yaptırmadan maddi olarak zararrımın giderilmesi icin beklemelimiyim...SAYGILAR https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif
    Düzenleyen : ugurtas80

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bizim TR De Hep Bu Piyasa Düşürücülerin Yüzünden Oluyo Bu İşler..Yok Orada Boya Var Değeri Düştü..Boyansın Ne Olacak Daha İyi Yenileniyor İşte.. ARabayı Boyatacam(Sadece Kafasını 500 Tl Gibi Bir Rakama) Birisinin Söylediği Şey Boyatma Orjinal Kalsın Boyatırsan Değeri Düşer.. Ne Kadar Saçma Bir Düşünce Ben Bunu Boyatınca Yeniliyorum Daha Niye Düşsün... Hep Bu Piyasacıların Yüzünden Çıktı Bu Yok Boyalı Falan Fİlen Davası...
    Birde Siz Daha Arabayı Alır ALmaz Satmayı Düşünüyorsunuz..Bir Binin Kullanın Eskitin Sonra Satmayı Düşünürsünüz...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

3. ugurtas80

ugurtas80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benimle aynı parayı veripte hatasızına binenler var bu parayı bende eksiksiz ödediysem plaza bana bunu satarken söylemeli herkezi sizin düşündügünüz gibi boyattırsın su parayıda alır susarsın ve hic bir sey olmamış gibi arabana pasa pasa binersin anlayışıyla yanırsa bu bayiler daha cok hatalı arac satar uyananın aracını boyar uyuyan binmeye devam eder ben neden sıfır arac aldım sanıyorsunuz boyası degişeni olmasın ilk kullanan biz olalım en azında sorunsuz yıllarca bieriz diye bu işe girdik anlata biliyormuyum ayrıca bazı insanlar her seyi sineye cekemez

4. gokeri06

gokeri06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Gökhan Güneri
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    hocam fotoğraf falan koysanız daha yardımcı olabilir arkadaşlar sanırım...

5. ugurtas80

ugurtas80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    suan yok ilerde koyayım

6. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Haklısınız Tabiki Yenisi İle Değişimi Bile İstemeye Hakkınız Var Ama Sonuç Ne Olur Bilemem..ŞikayetVar.Com A Bakınca Hyundainin Şikayetlerle Pek İlgilendiği Söylenemez..Hatta 1 Tane Bilemi Cevap Olmazmı Ya https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley21.gif

7. ugurtas80

ugurtas80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    işte buna katılıyorum bir tane cevapnan problem yok şikayet var a yazıldıgı bibi duruyor

8. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    bence boyatın ve 500 liranızı alın.
    zaten boyanacak yer kapı içi.

9. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    benmde bagaj kapagında var bazı boyanmamıs noktalar. ilk aldındıgında fark etmemiştik. ama önemli değil ki. Degeride dusmez eger komple aracı boyatmıyorsanız. hatta hiç boyatmayın. orjinal hali die söylersiniz satarken. Ayrıca arabayı sizden geri alop yenisi vermezler. Bu ilk sizin basınıza gelmiyor. daha öncede forumda aynı seyi soyleyen arkadaslar hatırlıyorum. ozamanda yazmıstım. Bir tanıdıgım, üniversitede hoca, pegeut almıs 206 sedanlardan. aracta kapı içlerinde boyasız yerler varmıs, ayrıca araba iran üretimiymiş. Buda hem satarken fransadan ithal edildigini soyledikleri hemde ayıplı mal sattıkları için dava actı. bu işe tuketici mahkemesi bakıyor. 2 yıl önce olmsutu bu olay hala arabayı değiştirmediler. Cunku kucuk caplı boya hataları kusur olarak gecmiyor. ayrıca millet aynasını kapı kolunu boyatıo, aracların degeri dusmuyorken gözükmeyen iç kısımda olan bir kusurdan aracın degeri hiç dusmez. İçinize sinmez, memnun kalmazsınız, aractan sogursunuz o ayrı bir sey ama bu kadar kucuk sorunlar için bence ugrasmaya degmez. boyatın ya da boyatmayın aracın degerinde bir azalma olmaz. ayrıca sonradan yapılan boya da sırıtmıyor. dediğim gibi milelt sonradan tamponu aynayı kapı kolları boyatıyor ve orjinalden farksız oluyor.

10. Misafir

Misafir Guest

Buna benzer bişi benim arkadaşın başına geldi, 3 ay bekledikten sonra Golf GT'sine kavuştu ancak arka bagaj kapağıni vurmuşlar ve değişmişler, 3.000TL iade alıp aracı kabul etti, bence de 500 al paşa paşa bin...

11. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    al 500 tl ni kapı altı boyalı olsa ne olacak satarken izah edersiniz durumu ;) 500 tl elinizde kalır :) geçmiş olsun mu diyeyim hayırlı olsun mu bilemedim

12. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bencede boyat ve 500 tlni al en azından 3 depo benzin parası bu arada kapı içi boyalı olsa ne olur boyalı olmasa ne olurr benim getz de siyah kapı aralarında boyanın tam işlemediği yerler var bayiide baktıydım aynen dii

13. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    ben anlamadım, neresi boyanmamış..resim olsa daha aydınlatıcı olurdu..

14. akinGTi

akinGTi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ohooo.. bizim admirenin bagajın ordada var boyanmamış ara bir yer ufak ufak pas noktaları oluşmuş vaziyette hattahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

15. BlueStratos

BlueStratos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Benim 2010 Getz Start'ı bu başlıktan sonra inceledim herhangi bir boya arızasına rastlamadım.

16. theyateira

theyateira Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    resimleri koyarsanız bizde bizim arabaarda inceleyelim

17. kaan_sel

kaan_sel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    fotosunu çek boyat gitsin

18. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracı ilk gün teslim almadan önce baksaydınız heryerine değişirlerdi ben bu arabayı istemiyorum değiştirin hatalı araç bu derdiniz ve değiştirmeyede mecburlardı bencee ama siz aracı kullanmışsınız aradan aylar geçmiş yani farketmişsiniz pekde bişe yapacaklarını sanmıyorum.
    Sizin yerinizde olsam hiç boyatmazdım öyle kalsın , zaten kapı içi

19. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    keşke anlasamda bende baksam bizimkinde de var mı yok mu.? diye..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley23.gif

20. ugurtas80

ugurtas80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkdaşlar sizinde aklınızda olsun aracta bakınca fark edilmeyen aracın ic kısımlarındaki gözle bir bakışta anlaşılmayan hatalar tüketici kanunuda gizli ayıp olarak gecer gizli ayıblı ürünü adı üzerinde gizli yerlerde oldugu icin bir anda fark etmen inmansız bunun icinde kanunlar gizli ayıbın süresini 2 yıl acıktaki bir hatanın itiraz hakkını ürünü aldıktan bir ay sonra itiraz edile bilir diyor,buna göre gizli ayıplı mal alan tüketici yargıya baş vurarak ürünün yenisiyle degiştirilmesi,bedel iadesi,tamirine gitme deger kaybı isteme gibi secenek sunulmuştur,getz sıtart kullanan forumdaki arkadaş benimkinde birsey yok diyor sonucta buna ikimizde para verdik ben neden boyalı araca bineyim

Bu Sayfayı Paylaş