Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Aracım 2009 1.4 dohc benzin-lpg Getz. Şuan km 76245 Yağ Filtre bakımları 69000 km de Baskı balata 76.120 km de lpg ise 68000km de takıldı. Bakımlar vs tam denilecek diri durumda bi araç. Bi kaç gündür rampaya geldiğimde araçta bayılma oluyor. Ustaya gösterdiğimde herşey normal dedi fakat memnun olmadım. 1. Vitesden 2 ye geçtiğim an araç kağnı gibi oluyor. Böyle bir sıkıntı yaşayan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. Bunun yanında dik rampalarda kalkışta yarım debriyaj yapmama rağmen geri kaçırmalar oluyor. Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar
lpg ayarında sorun olabilir. Kendi lpg ayarımı kendim yapıyorum. kendi yaptığım lpg ayar kablosuyla bilgisayardan ayar yapıyorum. benim getz de ne zaman bayılsa arıza lambası yanar kesin ayarda bozukluk var derim ayar yaparım. bence ayarına baktırın
Yorumun için çok teşekkür ederim. OBD li sistem olduğu için arıza lambası yanmıyor diye biliyorum. Şuan öyle birşeyle karşılaşmadım. Hafta içi bi ayara gideyim o zaman
Bunun dışında arabayı çalıştırırken 10da 1 oranda Gırtlak sesi gibi (kıırrrt) bir ses geliyor. Bilgisi olan varmı?
Kaçırma tahminimce boğulmadan kaynaklanıyor araba boğulunca kalkış yapamıyorum buda arabayı geri bıraktırmama sebep oluyor