ARKA SAĞ EMNİYET KEMERİ GİRİŞİNİN OLDUĞU PLASTİK AKSAM GACUR GUCUR SES YAPIO AYNI SORUNU YAŞAYAN VARMI ?
bugün uzunyoldaydık valla arka pandizot vs çok yerden ses geldi rahatsız etti hiç yoktu bunlar ee ne de olsa 17,500 oldu kmhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
Var var. Bütün emniyet kemeri girişleri ses yapıyor bende arkalar neki)))) Çözümünü bulan beri gelsin. 3 kere serviste söyledim ama ilgilenmediler bile...
ben 3 defa farklı servise götürdüm aracı ses emniyet kemeri bağlantılarından mıdır yoksa o plastik kaplamanınmıdır bilemiyorum ancak en son hareket halindeyken ben elimle o plastik aksama bastırdım o zaman ses gidio iyi bir usta ile slikonla falan yapılabilir die düşünüyorum
admirelerinde kapılarından ses geliovallah eniştemdede var onunki 35.000 bizimki 70.000 oldu aynı sesler 2sindede var bozuk yola girmek istemiorum yaa
i30 da yumuşak bi malzeme kullanmışlar amayinede ses yapıyobende bozuk yola girmek istemiyorum Düzenleyen : style plus
era yı kullandım cidden ses yoktu ama i 30 u sadece serviste içine bindim güzel araba yapmıslar admire den sonra alıcagım tek arabadır i 30 ses konusundada bizimkileri asla gecemezlerdir heralde
ses çok belli olmuyor hatta sağ arkada oturursan ve cd çalar kapalı ise ve kimse konuşmuyosa anca duyuyosun ama sesin varlığını bilmek bile adamın canını sıkıyo