Arkadaşlar dizel ve benzinli Getz 'lerin periyodik bakımları ve bu bakımlarda nelerin yapılması gerektiğini içeren detaylı çizelgedir. Umarım işinize yarar.. http://www.upload.gen.tr/d.php/www/ztl0ecnn/Getz_periyodik_bak__m.pdf.html
bizim ufakligin yasi geldi ve randevusu alindi. pasama 311 tl ucret istediler. polen filtresininde degismesini isterseniz bi 30 -40 tl kadarda o dediler. tabi degistirilebilir tipte ise diye de ekledi servisteki sahis. bu arada arac dizel.
polen filtresinin değiştirilemez tipi mi varmış? servis bunu araca bakarak anlayamıyor hem de? mugladaki servis mi söyledi bütün bunları?
Ne yazıkki var öyle cahil cüheda insanlar. Kaliteli usta bulmak zor kardeşlerhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif
Polen filtresi konusunda arada hak veriyorum böyle sormalarına. Ne insanlar var filtre artık lağam gibi olmuş adama söylüyorlar değiştirmemiz gerek diye hava bas birşey olmaz diyor. Haliyle bu tip soru sormaları çok anormal gelmiyor bana.
4. DİZEL BAKIMIM 260 LİRA TAMAMDIR. 6 TAKSİT. konya öntur . hava filtresi yakıt filtresi polen filtre yağ 5-40 yağ tapa contası balata spreyi cam suyu işcilik +kdv =260 tl
Bazı polen flitreleri telden konuluyor. Hani bildiğiniz evdeki klima flitreleri varya, yikayip tekrar konuluyor hani. evet,evet.. aynen onlardan. Teoride adi polen flitresi ama pratikte hic bir ise yaramiyor. Kaba pislikleri tutuyor. toz toprak iceri girmeye devam ediyor. Bende 15 binbakımdaflitremi değistirmediklerinde acıp merak etmiştim. iyiki de değistirmemişler, yan sanayi 8 TL.
bana istanbulda bayraktar oto450 TL yanlış hatırlamıyorsam fiyat verdi, bu kadar farkedermi ayni bakım yetkili serviste yahu ?
nisanda arabamı 60bin bakımına götürücem....bende konyadayım ve İrent e götürücem aracı...bu bakımlarda anladğım kadarıyla komple inceliyorlar öyle mi..??
Bende bugün sıpamın yağ değişimini yaptırdım. 100- 120 TL civarı tutar diye bekliyordum 90 TL gayet uyguna geldi. 10 - 40 Castrol magnetech : 70 TL Hava Filtresi: 10 TL Yağ Filtresi : 10 TL