Merhaba arkadaslar. 2007 getz aracımda suanki paspaslar çok kayıyor pedallarin altina giriyor ve sürüş güvenliğini olumsuz etkiliyor. https://www.hepsiburada.com/rizline-hyundai-getz-3d-havuzlu-paspas-pm-HB00000BBZFR Bu linkteki paspası almayı düşünüyorum, kullanan varmi? Son olarak klipsli diyor getzlerde paspas sabitleme klips yeri var mı?
Merhabalar. Linkteki ürünün aynısını 2 yıldır kullanıyorum aracın ölçülerine göre olduğundan herhangi bir kayma problemi yaşamadım. Benim aracım 2008 model ama klips yok ancak bu paspasta klipse gerek kalmıyor.
Teşekkür ederim klips yerı bendede yok az önce baktım. Bu paspastan alacağım suanki sürekli kayıp debriyaja takılıyor.
Rica ederim. Ben çok memnunum hem döşemenin kirlenmesini azaltıyor, hem araca tam oturuyor, kayma yapmıyor, hem de görüntü olarak da güzel duruyor.
Ben de aldım ama memnun değilim, ilginç bir şekilde ön paspasların sürücü koltuğunda sağ arka, yolcu da sol arka kısımda bir şişkinlik koymuşlar. Nedendir bir türlü akıl sır erdiremedim: https://prnt.sc/1qvnhrx İşin kötüsü bu fotoğraflardaki gibi küçük değiller baya baya büyük boşluk yükseklikler, araç ile uyumlu diyor, gelene kadar bizim araca özel zannediyordum. Sürücü koltuğu tarafındaki debriyajın altına giriyor, oranın da ölçüsü tam oturaklı değil, sözün özü bence alternatif bakın.
Arastirirken "araca özel kesim, araca birebir uyumlu" tarzi olmasi lazim. Mesela "getz uyumlu" yaziyorsa uzak durum. Yuzde yuz universal paspas.
Rizline ı arkadaşlar aldı. Hafif bombe yapıyor. Ama havuz yüksekliği iyi. Bence bombeyi havuz yüksekliğinin fazla olmasindan dolayı yapıyor.
Güle güle kullanın. Benimde var arka durum aynı şekilde. 5cm daha uzun olup ön koltukların altına kadar girseymiş çok güzelmiş. Bende paylaşım resim çekince
Hayırlı olsun gerçekten bu paspaslar çok iyi kumu paspasın üzerinde tutuyor dağıtmıyor sık sık paspası yıkamasanız bile üzerinde birikir toz kir ve sonra yıkarsınız dağılmadan aracın içine.
Tucsonda da var...sadece şaft boşluğu guzel değil onuda döşemeciden 1 metre kadar plastik aliyorum, sağa ve sola dogru uzatıyorum hatta ön taraf payı biraz fazla bıraktım benim oğlan ayağıyla o petek kısmını zedelemiyor
Bende iki çocuk var. Shaft tünelinin üzerinde halı kalmamıştı. Kona ya 50x200 haliflex aldım uygun kalıpta kesip üzerine koyacağım