Getz'in (makyajlı kasa) ön far park ampulleri nasıl değiştiriliyor bilen var mı? Farın kapağını açtığımda minicik bir duy var onu sökmek için özel bir pense mi kullanılıyor? Parmak girmiyor, girse de döndürünce çıkmıyor. Bilen birisi varsa anlatabilir mi )) İlk kez bu kadar sinir oldum arabaya. Beyaz led park ampulu aldım şimdi de çıkmıyor...
Farı çizen mühendise selamlarımı buradan iletiyorum ) Böyle bir sistemi ancak Koreliler yapardı zaten...
ben çıkardım arkadasım o duyu sert bi şekilde parmanı sokup çektin zaman yada tornavida pense gibi bi aletle çek geliyo korkma kırılmaz zaten bi kaç defa sökünce artık hemen çıkıveriyo farı sökmeye falan gerek yok. Düzenleyen : MURON70
evet geçmeli çevirmeyle falan çıkmaz tırnakları var çekince geliyo da önce sökülmediyse zor çıkar biras uğraş çıkar merak etme kırılcak bişide değil.
benimkini serviste değiştirdiler.. servis hem çıkarırken hemde takarken baya zorlandı.. ama bi alet kullanmadı elleri ile yaptı.. tam oturmaz ise farlarda buğu yapıyormuş dikkat edin..
bende led takayım dedim, ne ters bi yerde o, uğraşmadım.benim korktuğumda tam yerine oturmayıp toz, buhu olur...ama bidaha bakacağım =)