düşük deviirde vites degiştiririken genelde 1den 2ye atarken plastik tıkırtısı gibi birses geliyor ve bozuk yollardada gelen birses var sanırım amortisör den geliyor
Radionun olduğu on cereveden genelde dusuk devirde ses geliyor malesef. Ben slikon sprey sıktim birlesme yerlerine başta tamamen kesilmisti simdi biraz var gene.
motor ısınmadan yüksek devirde çalışır ya ben de o devirde torpido kapağı ses yapıyor.açınca ya da elimle bastırınca kayboluyor işte.
Bozuk yolda ses geldiğinde frene basın , ses kesiliyor mu tespit edin. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fren kaliperinden gelen ses biraz daha şıkırtı kıvamında. Benim kaliper de yapıyor. Teyp ve konsol çerçevesinden gelen titreşimleri de çerçeveyi komple söküp bez bantla yalıtım yaptım ve artık tık yok. Küçük kasislerden geçerken Amortisör takozlarından da loklurtu geliyor. Onların da değişmesi gerekli. Bakımını düzgün yapınca ses gelmiyor. Her şey duygusal yani
Arkadaşlar teyibin klima tuslarinin oldugu çerçeveyi nasil sökebilirim. Devirsiz oldugunda cok ses yapiyor.