arkadaşlar getzin kolonlarını değiştiricem,yalnız kapı içlerini sökmeden önce ebatlarının kaç cm olduğunu bilen varmı? kasnak kullanılıyor mu? her ikisininde 16 cm olduğunu duydum ama değiştiren varsa aramızda emin olmak istiyorum. ... ikincisi değiştiren varsa sesteki değişimle ilgili tecrübelerini bekliyorum.. teşekkürler..
eski hparlörlere göre ne kadar farkediyor değiştirmeye değer mi ve kullandığınız hoparlörler hakkında bilgi bekliyorum ben de 16 diye duydum önler de arkalar da
Daha önce bende böyle bir konu açmıştım. 16 önler arkalar ise 13 cm çapında olduğunu belirtilmişti. Tabikide kaliteli hoparlörler ile daha net ve kaliteli ses alınabilir... Bende değiştirmeyi düşünyorum ileride...
hoparlör tabiki fark ettirir hoparlör kadar teypte önemli orjinal teypse 2 çift compenant birde uygun anfi eşittir kalite ses.
Hocam arabamı alalı 10 gün oldu olmadı, kelebek camını kırıp yedek lastiği ve baston kilidimi aldılar. Anifi v.s takmış olsam kim bilir neler olur. Onun için kapılardaki hoparlörleri daha kaliteli olanlarla değiştirip biraz daha kaliteli sesle idare edeceğim. İstanbul gibi yerde kapalı garaj yoksa arac muhafaza etmesi baya bir zor...
evet aslında yapacak çok şey var fakat bende o yüzden yapmıyorum.arkalar 13 cm diyen arkadaşımız acaba eminmidir 16 cm diye duydum be.
Bende şimdi 16 ile 13 cm arasında kala kaldım. Bunu en iyis sanırım yetkili servisler yada oto müzik sistem işi yapanlar bilir. Denk geldiğimde bende muhakkak soracağım...
önler ve arkalar 16 cm..ama 2009larda 13 e düşürdüler diye duydum belki 2008lerde öyledir..bildiğiniz gibi hyundaida urunden çalma politikasını ızlemeye basladı..
Çok çelişkili bir durumla karşı karşıyayız.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Benim aracım 2006 yılının 10. ayında çıkmmış ve makyajlı ve en dolu donanımlısı. Arkalardaki hoparlörler 13 mü 16 cm mi ?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
slm, bende 2006 cdtı ı var dört kapı kolonunuda değiştirdim hepsi 16cm lik değiştireceksen kolay gelsin