Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz Ön Takım Ve Amortisör

'Getz Forum - Club' forumunda Getz26 tarafından 20 Temmuz 2022 tarihinde açılan konu

1. Getz26

Getz26 Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    musa koca
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Arkadaşlar 1.5 crdi getz 2006 makyajlı kasa getz için bilenlere danışmak istiyorum

Bu aracın yürüyen ve ön/arka amortisörlerinde uyumlu olduğu başka bir hyundai modeli varmıdır?

Parça fiyatları almış başını gitmiş 2 3 katına çıkmış hepsi.

Birde aracın makyaj/makyaj öncesi, benzinli, dizel abs ve abs siz versiyonunda yine yürüyende farklar varmı? (yürüyen ve amortisör)

Örneğin şaşiden bile bakıldığında parçaçılar farklı parça kodlerı söylüyor uyum konusuda kafamız karıştı

Viraj ön orta lastik (askı lastiği ) yazdırdı rot ayarına bakan usta 2 adet sanırım önde fakat baktığım ürünlerin hangisinin uyacağını çözemedim çünkü birinin iç çapı 19 diğerinin 21 , sonra 20.5 19.5 ler var bilen varsa hangi çap ölçüsü uygun söyleyebilir mi.

Linkdekilerin hepsi uyumlu ama çapları değişik

https://otoparcasan.com/viraj-demir-lastigi-on-mando-dcc010732

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    merhaba, aynı kasa getz'in üretim yeri, üretim yılı, donanımında bile farklı parçalar olabilir. parçaları hiç bir hyundai modeli ile ortak değil, rio ile ortak amortisör vardı diye hatırlıyorum o kadar.

54813-1C510 - elektrikli direksiyon
    54813-1C010 - hidrolik direksiyon

bunlar haricinde azman içerisinde yeni kod'lu üretilenlerde olmuştur. en temizi yetkili servisten şase no vererek öğrenmek.

3. Getz26

Getz26 Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    musa koca
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Serdar hocam cevap için teşekkürler internet yerine parçacıdan aldım değişim açısından , dediğiniz gibi durumlar

Bu Sayfayı Paylaş