Arkadaşlar 1.5 crdi getz 2006 makyajlı kasa getz için bilenlere danışmak istiyorum Bu aracın yürüyen ve ön/arka amortisörlerinde uyumlu olduğu başka bir hyundai modeli varmıdır? Parça fiyatları almış başını gitmiş 2 3 katına çıkmış hepsi. Birde aracın makyaj/makyaj öncesi, benzinli, dizel abs ve abs siz versiyonunda yine yürüyende farklar varmı? (yürüyen ve amortisör) Örneğin şaşiden bile bakıldığında parçaçılar farklı parça kodlerı söylüyor uyum konusuda kafamız karıştı Viraj ön orta lastik (askı lastiği ) yazdırdı rot ayarına bakan usta 2 adet sanırım önde fakat baktığım ürünlerin hangisinin uyacağını çözemedim çünkü birinin iç çapı 19 diğerinin 21 , sonra 20.5 19.5 ler var bilen varsa hangi çap ölçüsü uygun söyleyebilir mi. Linkdekilerin hepsi uyumlu ama çapları değişik https://otoparcasan.com/viraj-demir-lastigi-on-mando-dcc010732
merhaba, aynı kasa getz'in üretim yeri, üretim yılı, donanımında bile farklı parçalar olabilir. parçaları hiç bir hyundai modeli ile ortak değil, rio ile ortak amortisör vardı diye hatırlıyorum o kadar. 54813-1C510 - elektrikli direksiyon 54813-1C010 - hidrolik direksiyon bunlar haricinde azman içerisinde yeni kod'lu üretilenlerde olmuştur. en temizi yetkili servisten şase no vererek öğrenmek.
Serdar hocam cevap için teşekkürler internet yerine parçacıdan aldım değişim açısından , dediğiniz gibi durumlar