arkadaşlar 2008 acık mavi getzim var.ön panjuru lazım bana yardımcı olabilirmisiniz.şimdiden saolun.herkese kazasız belasız sürüşler dileğimle.... Düzenleyen : getz55
Daha önceki aracım getz idi kaza yapmıştım orada gördüm panjur ile tampon ayrı parçalar bende sadece tampon değişmişti
arkadaslar sizin bahsettiğiniz birleşik olanlar 2005 2006 modeller.ondan sorası bitişik deil ki.aktif forumlar
tamponla ilgili benimde problemim var 2005 getz arka sisfarının kablosu çıkık baglanacak tamponun sökülmesi gerekiyor. onada biraz fazla fiyat istiyorlar. asıl sorunu ön tamponun sag tarafı 1cm gibi gövdeden açıklıgı var baglantı kulakları kopmuş demişti bir elektrikçi bunu kaportacıyamı götürmem gerekir beni görüntüsü rahatsız ediyor. bu gün yolun ortasına cıkma lastik atmışlar bende görmeyip tamponun altına alınca birazdaha açıgı çogalttım inşallah hallederiz
Benim getzde de sol önde var.Servis tampon değişmesi lazım dedi bana.Autokinge gidin onlar hallediyorlarmış.Ben gitmedim
valla tamponun fiyatını isemezlerse yaptırırım bazen anaormal rakamlar çıkabiliyor bu autoking ikitelli sanayide varmı ikitelli bana daha yakında