Arkadaşlar zamanında yaptığım ve çok uzun araştırma sonucu hiçbir döküman bulamadığım için sıkıntılı başladığım ve biraz uğraş sonucu kolaylıkla yaptığım logo altı renklendirme çalışmamı resimlerle arkadaşlarla paylaşmak istedim. Evet işleme anlatarak başlıyorum. arkadaşlar ben panjuru olduğu gibi söküp evimde ısıtarak yaptım daha sağlam olsun diye söküm aşamaları önemli olmakla birlikte herhangi bir sıkıntıda kırılıyor. - ilk olarak kaputu kaldırdığımızda hemen farların yanındaki 3 adet vidayı 10mm lokma ile açıyoruz. - bu vidaları söktükten sonra hafif esneterek alt kısmındaki vida ve kıstıraç gibi bir metal parça var bu önemli ben bunu görmedim fırladı yarım saat aradım - Diğer işlem ise asıl panjuru tutan 4 adet yıldız vidayı ufak bir yıldız tornavida ile çıkarıyoruz gerçekten ufak olması lazım yoksa araya girmiyor... - Bu şekilde vida işlemimiz bitiyor. - Daha sonra en önemli kısım geliyor. en alt kısımda tırnaklar var ona dikkat ederek çekerek çıkarınız ben alt kısma plastik parça takarak tırnaklardan kurtardım ve sıkıntısız çıkarmayı başardım. - Arkada bulunan ızgara vidalarını çıkarmak için tek tek ızgara etrafındaki vidaları söküyoruz. - Izgara etrafında vida kalmadığında ızgara açılıyor ve logoyu tutan parçalar önümüze geliyor. Beni en çok uğraştıran kısım burasıydı. Çıkarmak için ciddi uğraş veriyorsunuz ben çevirerek çıkardım ama bir süre sonra kırılıyor. ve vida ile sabitledim. -Eğer yan çıtaları da çıkarmak isterseniz vidaları söküp tırnakları hafif esnetmeniz yeterli oluyor.
Siz çok uğraşmışsınız bea ben direk yapıştırdımhiç bişi sökmeden.küçük küçük keserek yapıştırdım. Sony Xperia cihazindan gönderildi