Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz ön cam

'Getz Forum - Club' forumunda cemocem tarafından 4 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. cemocem

cemocem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar herkese selamlar ;
    2005 model 1.5 CRDİ Getzim var ve bir konuda yardım almak istiyorum!cumartesi akşam geç saatlerde ön camımda yaklaşık 10 cm bir cam çatlağı gördüm ertesi gün 24 saat bile geçmeden çatlak tüm ön camın eni boyunca özelliklede camın buhusunu çözmek için ön konsoldaki radyatör çıkışını olduğu bölüm boyunca büyüdüğünü görünce şaşırdım. Daha önce başına böyle birşey gelen var mı bana yarımcı olabilcek iyi bir camcı tanıdğı olan ve fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim . Ön konsol boyunca devam ettiğinden acaba dışarısı çok soğuk ve içeriden de be son kademede olarak çoğu zaman buhuyu çözmek için radyatörü çalıştırdığımdan belkide sıcaklık farkı ile mi çatladı dedim ama bilemiyorum.Önerilerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden...

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Eğer cebinizden yaptıracaksanız yetkili servise fiyat sorun sadece. Getz modelleri Kore den geldiği için parça fiyatları pahalı. Dragloss marka cam dışarıda taktırabilirsiniz.

Geçmiş olsun.

3. Misafir

Misafir Guest

eğer aracızın kaskosu var ise senede 1 kez ön cam bir tane far bir tanede ayna deiştirme hakkınız var hasarsızlık indiriminiz bozulmadan..servise uğrayın derim ben..

4. lombak

lombak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hangi kasko bu,ben ilk defa kaskolu bir araca biniyorum,bilgim yoktu böyle bir olanaktan,bütün kaskolarda varmı acaba bu uygulama

5. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kasko yaptırdığın sigortacıyı ara. böyle bir durum var mı diye.

6. lombak

lombak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    benimki axa oyak sigorta,şimdi aradım adamları,oyak sadece bir kereye mahsus aracın herhangi bir camını hasarsızlık indiriminiz bozulmadan değiştiriyor ama far veya ayna gibi bir durumda bu uygulamaları yokmuş

7. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    zaten senin camın değişmesi gerekmiyor mu. ozaman sorun yok. bu arada birşey sormak istiyorum ben axa sigortadan aracımı yeni kasko yaptırdım. 2. kaskosu. 440 ytl ye yaptırdım. sen nekadara yaptırıdın.

8. lombak

lombak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    benimkisi 27.03.2009 da doluyor,full kasko tam rakam veremedi ama ortalama 550-600 TL mal olur dediler,senin rakam çok iyiymiş valla,biz istanbulluyuz diye fazla rakam çekiyorlar,ben yaptırmadan önce diğer kaskolardan da fiyat alacam,ben yıllık ortalama 12.000 km yapıyorum,az km yapan araçlara daha uygun rakam veren kaskolar var,bakalım zamanı gelince araştıracam

9. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben geçen sene ak sigorta yaptırıdım. 870 ytl aldılar. aynı özellikleri yaptırıdım. artı trafik sigörtasını 5 e böldüler. kaskoyu 10 a böldüler.

10. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ayrıca bana ak sigorta 540 ytl, isviçre sigorta 530 ytl fiyat biçti. ama gibi axaoyak bu işin piri. bence. en azından ak sigortadan daha iyi.
    Düzenleyen : mordal

11. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kasko bedelleri teminatlara göre değişir.Eğer teminatlar yüksek tutulursa sakatalı ölüm hali gibi durumlarla ilgili teminatlardan bahsediyorum.Tedavi masrafları falan bunlar yüksek ise kasko bedlide yüksek olur.Teminat değerleri az ise fiyatda düşüyor
    Düzenleyen : Leventt

12. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben teminatları geçen seneki teminatımlaa aynı yaptırdım

13. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Dediğim gibi teminatın düşük ise fiyatta düşük olur bende 2.poliçemi yeniledim.Full kasko yaptırdım 600lira verdim.Ama teminatlarım yüksek cam değiştirme ayna değiştirme hizmetleri ilave olarak koltuk temizle hizmeti de ilave ettirdim.Yani teminat yüksek bedel yüksek

14. Misafir

Misafir Guest

hayır benim dediklerimde var..ama belki sizin kaskonuzun kapsamında sadece cam vardır..temınatlarınıza bakmadan birşey söyleyemem..

15. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla teminitlarda kaza ölum gibi şeylerde 10 000 ytl yazıyor

16. Misafir

Misafir Guest

teminat değil bu her kaskoda kesin var olan şeyler senede 1 kez ön cam,ayna ve far değiştirme hakkınız var hasarsızlık bozulmadan..

Bu Sayfayı Paylaş