İyi günler, Aracımı site içerisine 2 gün önce park etmiştim.Bugün çıktığımda ön camın parçalandığını gördüm.Hemen güvenlik kameralarını inceledik.Uzun bir taramadan sonra faili bulduk.Fail küçük bir çocuk.7. Kattan şişe atıyor ve camı parçalıyor.Suçlu ise annesi.Cam kırıldıktan 5 dakika sonra aşağıya inip çocuğun attığı şişeyi bahçenin dışına fırlatıp hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor.Böyle kişiliksiz insanlar var. Neyse konunun özüne dönecek olursak,bunlar camı yaptıracak.Ancak kadının yaptığına hem kızdım hem üzüldüm.Bu yüzden orjinal ön cam değişimi yaptıracağım hyundai servisinden.Maliyeti ne olur,aynı gün araç teslim edilir mi?
Kadına ne diye üzülüyorsunuz ki... Ahlak sahibi olsun... Sözde anne sözde namus ve ahlak sahibi biri... Ama görünen o ki hiçbirisi üzerinde yok... Gidip yaptırın... Sonra da parasını çatır çatır isteyin... Ayrıca çok geçmiş olsun... Allahtan tavana gelip tavana zarar vermemiş...
Çok geçmiş olsun Üzücü bir durum Hem sizin (durduk yere masraf için) Hemde kadının durumu (aldığı eğitim için)
Üzüldüğüm nokta şurası oldu,benim aracım çok lüks bir araç değil 2005 getzim var.Tamamen alın teri ile alınmış bir araç.Benim gücüm buna yetmiş almışım.İnsanların malına zarar verip bu kadar umursamaz olmak cidden bir insana yakışır davranış değil.Olay ile ilgili bana bilgi verilse ve denilse ki böyle böyle oldu inanın çok umursamam,hatta mümkün olan en uygun şekilde yaptırarak o insanlara da yardımcı olmaya çalışırdım ama insanlar vicdanlarını yitirmişler.Allah iyi insanlara denk getirsin.Kadını Allah şaşırtmış olmalı ki aşağı inip şişeyi yok etmeye çalışıyor.Aşağı inmese tespiti mümkün değil çünkü.Teşekkürler çok sağ olun.
geçmiş olsun, yan sanayi cam için 350 istemişlerdi bizim 2005 getz için. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/getz-oen-cam-degisimi.25202/#post-485500
Geçmiş olsun, acileyete binaen sipariş edilirse 2-3günde elinize geçer, camın takılıp kullanıma hazır hale gelmesi 3-4 saati bulur.
Geçmiş olsun. Camı servise sorun. Ellerinde yoksa aynı marka başka bir camcıdan da bulabilirsiniz. Ne olursa olsun kaliteli cam taktırın. Benim getzin camı almadan önce değişmişti. Güneşin önden geldiği zamanlarda görüşüm etkileniyordu. Markayı hatırlamıyorum ancak sanırım kötüydü. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler arkadaşlar.Bilgilendirme amaçlı olarak yazıyorum bugün hyundai serviste ön cam,cam fitili,yapıştırıcı ve primer fırçası maddelerindeki tutar için 250 TL işçilik ile birlikte 1.094 TL toplam tutar çıkarıldı.Pazarlıkla 900 e anlaştık.Ön camlarınıza iyi bakın ☺
4-5 saat güvenlik kamerası görüntüsü izlediğim için kameraların en iyi gördüğü balkon altı olmayan yerleri tespit ettim ☺
Geçmiş olsun, geçen hafta 2012 A6 camı serviste 1930 liraya değişti, %80''ini kasko karşıladı. Ben de istiyorum ön cam kırılsın değiştireyim, kullanımla oluşan silecek izleri var kılcal, onlardan kurtulurum ama kırılmıyor. Darısı başımamı diyeyim ne diyeyim