Selamınaleykğm arkadaşlar, 1-2 saat kadar önce başıma bi olay geldi ve bende sizinle paylaşıp fikir almak istedim. Arabamla seyir halindeyken mahallemize yakın bir yerde kentsel dönüşüm kapsamında yeniden yapılacak olan bir binanın önünden geçiyordum. Bina boşaltılmış tamamen camlar pencereler sökülmüş, e böyle oluncada tinerciler mesken tutmuş binayı.. Her neyse ben tam o binanın önünden geçerken birden ön cama yukardan bir şey attılar ve cam patladı. Allaha şükür ki o sırada yanımda olan kız arkadaşıma da bana da bir zarar gelmedi. Ama cam tamamen tuz buz oldu.. Polisi çağırdım hemen ama nasihat veriyo bana sağolsun devletimizin polisi.. Kaskon yoksa git yaptır uğraşmana değmez diye..Şikayetçi olmak istediğimi söyledim ve karakola gittim onlarda bu şikayeti trafik mahkemesine yapmam gerektiğini, oraya başvurmam içinde 200 300 lira civarında dosya masrafı vermem gerektiğini söyledi.. Şimdi sizce ne yapmalıyım? Öncekilke o inşaatı yapan firmayla yarın gidip konuşmayı düşünüyorum mahkemeye gidicem haberiniz olsun da önlemimi alın sizde diye, belki mahkeme işin içine girmesin diye zararımı karşılarlar. Mahkemeye gitmek konusunda da kararsızım bi sonuç alabilirmiyim emin değilim, ki dosya masrafı da 150 200 liraya değişecek ön cam için 400 lira olmasıyla manidar.. Camıyan sanayi taktırsam bi sorun olurmu acaba? Su alma falan gibi bi sorum çıkarırmı sizce? Birde ben istanbulş güneşlideyim, bu civarlarda Ön cam için fiyat alabileceğim önereceğiniz bi yer var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar teşekkürler şimdiden..
Yan sanayi cam taktirsam sorun olurmu diyecektim yanlis yazmisim pardon,hala etkisindeyim olayin cunku:s birde resim atayim dedim o an cektim.neyseki canimiza zarar gelmedi cok sukur.. XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Geçmiş olsun. Böyleriyle uğraşsan bi dert uğraşmasan bi dert allah korumuş daha kötü şeyler gelmemiş basınıza
saolun beyler Allah razı olsun.. Gerçekten öyle ama ben camdan falan geçtim hadi, boş birbina tinerciler mesken tutmuş diyorum karakoldaki polise ben şikayet edicem diyorum madem bina boş ozaman mütahit bi güvenlik tutsun kapatsın binayı bi önlem alsın, adam bana diyoki camilerin tuvaletide boş orda da tinerciler yatıyo biz napalım. Zihniyete bak adamdaki ya bumu beni koruyacak polis? Adam bizi öldürse tinerci onlar kafası güzel napalımmı diyeceksin? O attıkları arabanın camını bu hale getiriyosa eğer Allah muhafaza ordan geçen bi insana denk gelse direk öldürür insanı.. Allah yardımcımız olsun ne diyim..
Geçmiş olsun olimpia marka cam getz için 200-250 lira arasıdır. Orjinal camla arasindaki fark yoktur, logosu dışında.
Abi tesekkurler.camcidayim suan 270 lira fiyat verdi bende hic baska yerle ugrasmadan baslattim isleme.calistigim yeredeemri vaki oldu zaten bi daha izin almak zor olur bugun halletmeliyim cunku..on cam ile kaput arasindaki plastik izgarada catlamis onuda degistirmek lazim bidearabayi 2 saat sonra alinca onada baktiricam bakalim onu nasi halledicez.. XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
öncelikle geçmiş olsun.mahkemeyle hiç uğraşma bence anca canını sıkarsın bişey çıkacağını sanmıyorum.
geçmiş olsun ALLAH korumuş bide iyi yönden bak o attıkları şey ya bir kaputa ya bir tavana geleydi masrafın dahada artacaktı vede orjinal araban bozulacaktı.tabi hiç olmasa daha iyiydi.bi akrabamdan duydum yan sanayi cam baş ağrısı yapıyo dedi nederece doğrudur bilemem.
Geçmiş olsun. Geçenlerde orhan arkadaşımızım aracı çalındığında hep bundan bahsettim. Mahkemeye versen hem cebinden o kadar para vereceksin hemde mahkeme kaç senede sonuçlanır bilinmez. Polislerin tutumuna baksanıza. Benim sattığım getzimin camıda değişmişti. Su alma ya da başağrısı sorunu falan yoktu. Montaj ve camın kalitesi bu konuda belirleyici.
Beyler cok tesekkur ederim hepinize,olimpia taktirdim bende cami ithal, orjinalinin fiyati 380 liraydi tabi bu sadece cam fiyati fitili arti isciligi derken nerden baksan 500 lirayi bulacakti.. Ben 270 liraya hepsini hallettim.yerli uretim cam varmis ama camcida tavsiye etmem abi dedi bas agrisi yapar hizi cok gosterir ama orjinalede gerek yok alimpiadan tek farki logosu dedi.boylece 270 liraya hallettik.. Birde insaati yapan mutahitle gorustum ve masrafimi karsiladilar saolsunlaradamlar ugrasmayadabilirdi ama onlarada soyledim tutanak tutturdum karakolda trafik mahkemesine basvurucam o sekilde dava acip tahsil edebilirmisim ama once size gelmek istedim dedim.ne sizin basiniz agrisin ne benim diye,korkudanmi insanliktanmi bilmem artik parami verdiler hemen Herseyden once cok sukur canimiza bi zarar gelmedi.tesekkur ederim hepinize tekrar.. XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Geçmiş olsun yine ucuz atlatmışşınız adamlar masrafınızı da karşılamış fazla zorluk çıkmadan halletmişsiniz inşallah bidaha yaşamazsınız böyle keyif kaçırıcı şeyler
Tesekkurlerrahatladim ya resmen hallolunca..bugun butun gun arabamla ugrastim banada sebep olduda yagini yag filtresini deistim,zamani gelmisti XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi