arakdaslar arbanın altına taş girmişti resimlerini koyuyurum anlayanlar bakabilir mi o siyah parçanın içinde ne var ayrıca o kopan vida yerine ne yapılabilir. .?? Kırmızı çerceveye aldığım noktalar hasarlı. Düzenleyen : MURON70
ilk resim baskı balatanın olduğu yer gibi sanki alttaki resimde kartere benzettim ben arkadasım nasıl yaptın bu kadarını diye sorsam sakıncası yoksa ilk resimdeki kırılan bolge doküm olduğu için kolay kırılmış ama diğerkısım için dikkat etmelisin eğer kaeterse orası motor yağı boşalırsa allah korusun masraf cok olur
100 km hızla giderken tası fark etmedim durum böle karter deil galiba o vida düşmüşş yeri kırılmıs bide acaba o siyah yerde bişey varmıdır??
2.Resimdeki Yer Şanzımanla Motorun Birleştiği Yere Benziyor... İlk Resimi Çözemedim :Ama Motorun Arkasında Kalıyor Herhalde (Aracın Arkasına Doğru)
o siyah yer motorun yanında hemen ama içinde ne var bimiyom arbda bi anormallik yok ama biyeri zarar gördümü bilmiyom yarına kadar fikir alım dedim
bugun ustaya götürdük sorun olmaz dedi rot ayarı falan yapmadı ezilen yerin motoru tuuttuğunu söledi sorunçıkarmaz dedi ama.