Arkadaslar arac 2010 model getz aldıgımda merkezi kilit kumandası yoktu,sonradan servıs tarafından taktırdım bır ay sonra kendı kendıne kapılar kilitlenmeye seyir halinde dörtlüler yanmaya basladı,tekrar gösterdigimde merkezi kilit kutusu degisecek dedıler haliyle kumandada degisecekmıs ve degistirdiler kumanda secenegı yoktu cunku tek cesıt kumanda kullanıyorlarmıs ve verdıklerı kumanda cok tipsız ve oyuncak gibı hafıf,ayrıca uzerınde ıslevını yapmayan bagaj acma dugmesı var,markası aklımda deyıl yalnız tanınmıs bır marka,ıcıme sınmedı ama kullanmaktan baska caremızyok servıste kumanda taktıranlar varsa resımlerını koyabırlerse sevınırım.ayrıca getlerın ımboleyzırlısı varmı yoksa herkez benım gıbı kumandayı sonradanmı taktırdı Düzenleyen : ugurtas80
anahtar sifreleme sistemi "immobilizer" standart. Ama alarmı sonradan taktırıyorsunuz. dörtlüler kendiliğinden bendede yanıyor yolda giderken. onun sebebi yolda giderken aracın alarmının aktifleşmesi. saolsun dandik bir alarm kumandası war kendi basına işler yapıyor.
hocam 2005 gls lerde de var mıdır immobilizer ben de değiştirdim merkezi kilidi durup dururken bozuldu beyni yükselmiş bereket motor sağlamdı ben de vw çakması sustalı olanlardan taktırdım ama anahtarcı immobilizer vardır bunda sustayı kopyalarız ama kontak çalışmaz dedi
ewt onlarda immobilizer mevcut. Bende o sustalı anahtarlardan dusundum. anahtarın chipini kopyalayamıyorlar; o yüzden, orjinal anahtarı parcalayıp içindeki chipi sustalıya takıyorlar. Bende orjinal anahtarın geri dönusu olmayacagı için yaptırmadım.
bizimki start uzaktan kumanda yoktu..cenmax alarm taktılar 8aydır sorunsuz çalışıyor.. Düzenleyen : Yusuf
immobilizer ile uzaktan kumandanın ne alakası var anlamadım. biri kontak ile alakalı biride araç kapı ve bagaj açma kapama ile alakalı.. hyundai'nin bir kötü huyu şu merkezi kiliti yapıyor uzaktan kumanda olayını opsiyonel yapıyor. koy onuda standartların arasına. i10'da kapılarda motor yokmuş. uzaktan kumanda taktırmakta çok zormuş yaw.
Yusuf kardeş yanlış anladım. üzerinde merkezi kilitleme var. ancak uzaktan kumanda yok. kapıdan kilitleniyor. ama öyle tak tuk kapı kiltleme sesi yok. bayi bunların merkezi kilitlerine uzaktan kumanda monte etmek zor oluyor dedi. belkide bir üst modelini satma için öyle demiş olabilir.
Ön Sürücü Kapısındaki Motorun Değişmesi Gerekir.... Sonrada Uzaktan Kumanda Beyni Veya İstenirse Alarm Takılabilir....Komple 80-90 Liraya Alarm Dahil HAllediyolar Oto Elektrikçiler...Servis Uğraşmak İStememiş Herhalde..
Selam. Ben de 1.5crdi start'ımı alalı 15 gün oluyor, siz alarmı serviste mi taktırmıştınız. Alarm taktırmak istiyorum ama servis 150tl demişti aracı alırken ben de durum müsait olmadığı için takıtramamıdm o an, şimdi taktırayım diyorum ama o 150tl haricinde işçilik de alıyor mu servis. Kadıköy civarında tavsiye edebileceğiniz oto alarm tatırabilecğim güvenilir neresi vardır?(Bu son soru tüm arkadaşlaradır) bilgi verirseniz memnun olurum. Düzenleyen : BlueStratos