Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz Media Center & GPS

'Getz Forum - Club' forumunda brave87 tarafından 6 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. brave87

brave87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selam arkadaşlar. 2 ay önce 0 km Getz aldım. Aracımdan da allaha şükür çok memnunum. Getzden önceki aracımın üst sınıf bir araç olması sebebi ile ses sistemi beni çok tatmin etmiyor. Ses'e birşeyler yapınca görüntülü sistem almamak olmaz. Araştırırken şöyle birşeye rastladım.

Bu resimdeki ürünü getz'e uydurmak ve türkiye'den bulmak mümkünmüdür. Sizde incelemek isterseniz diye net adresini veriyorum.

http://www.stopshop.co.za/1724-buy-...luetooth-62-touchscreen-ssas-hyundai010-.html

Forum modlarımız umarım reklam olarak algılamazlar. Bu veya buna benzer bir ürünü TR sınırları içinde bir yerden tedarik edebilirmiyiz ?

2. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    resimdeki ürün uygun görünüyor. Fiyat olarakda gayet makul.. ekrandaki hyundai armasına aldanmayın, o arma yerine istediğiniz her arma veya resmi kayabilirsiniz. Nihayetinde winCe yüklü. hatta centrafuse yada riderunner gibi kendi istediğiniz programı bile yükleyebilirsiniz. Özelliklerinde direksiyon kumandasına var diyor, buda iyi bir artı. Türkiyede elbette var. ama bu tip ürünleri çoook iyi incelemek gerek. Nihayetinde bunların hepsi bilgisayar.

3. ferdiarslan

ferdiarslan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Suat Abi sana Katiliyorum, Bende Ürünün özelliklerini Okudum. Bu Tipler Gibi nice Double'ler var. Çerçeveli felanli filanli. Türkiye de bu marka değil de alt modelleri inceleyebilirsiniz. Double olarak.

Düzenleyen : ferdiarslan

4. brave87

brave87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu üründen ya da muadili ürünlerden bulabileceğim gg ve sahibinden harici internet siteleri biliyorsanız paylaşırmısınız ya da pm atarmısınız ? Teşekkür ederim.

5. bilselli

bilselli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu urunun fiyatı nedir anlayamadım...

6. meghun

meghun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ürün gerçekten çok güzel bir ürün özellikleri vs türkiyede böyle bişey bulman imkansız başkan bu firma kendi tüm modellere üretmiş gördüğüm kadarıyla ücretsiz kargo dio ve ürünün fiyatı yaklaşık 750TL falan değermi bence değer param olsa düşünmeden alırım

7. bilselli

bilselli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sadece nagivasyon özelliği olan 100-200 tl lik ürünlerde var bunlar kurtarmazmı bizi..

8. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    üründen ne beklediğinize bağlı aslında. sadece navigasyon olsun derseniz tabi ki kurtarır ama orta konsolda olsun birçok media türünü oynatsın... şeklinde liste uzarsa pek kurtarmayabilir.

Bu Sayfayı Paylaş