Arkadaslar günaydin. Getz deMarş almama sorunum olmaya basladi.3 kez oldu. 1kez sicak 2 kez soğuk motorda. Manuel mazot pompasini pompalayinca aldi. Hatta her ikisini ni aynı anda yapınca daha hizli aldi. Bu durum son 1 ayda oldu. Aracim 170binde 2006 vgt. Bakimina 4bin km. Aklima gelen mazot filitresi. Bakima daha 4 bin km var. Sorunun çözümü için fikirlerinizi bekliyorum. (uzak bır ilçede yaşamaktayım)
Merhaba, İlk önce kontak müşürünü ve immo antenini kontrol et, anahtarı kontağa takınca bazen göstergede immo anahtar simgesi yanmıyor, eğer böyle ise marş almaz, kontak müşürü ve immo antenini temizlemekle düzelir, yada sadece immo antenini değiştirerek düzelir. İkinci olarak akü durumunu kontrol etmek lazım, CRDİ için akü gücü veremiyorsa marş almaz, Son olarak yakıt sistemine bakmak lazım, yakıt filtresinde su hava varmı, yakıt pompası ve filtresi yeterlimi gibi,
Mazot filtresi, samandira filtresi yada depo hortumu. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin sorunla aynı mı bilmiyorum ama benim de 2 ay önce başıma gelmişti. immo anahtar göstergesi yanmasına rağmen çok zor marş alıyordu. 10 denemede 1 filan. Sorun kontak termiğindeymiş, değiştikten sonra düzeldi, şuan tek seferde alıyor.