Selamın aleyküm arkadaşlar bu gün yolda giderken aniden hararet yükselmeye başladı hemen kenara çekerek istop ettim arabayı arabadan aşırı derecede antifiriz kaçırıyordu neyse su ekleyip hemen sanayiye gittim ve benzin beyninden hortum patlamış ve ordan kaçırmış hortumlar değişti ve beyindeki ısı sensörü değişti şu anda araba 1 km bile gitmeden tüpe geçiyor ve2.3 kmlerde hararet normale geliyor sorum şu bu kadar çabuk ısınması aracın normalmi yoksa biryerlerde bir sıkıntımı var bir arkadasım eski boruların içi kireçlenmiştir tıkalıdır zor devirdaim yapıyodur ondan da hararet geç kalkıyodur ve haliyle geç tüpe geçiyordur dedi önceden 5.6 km gidiyordum anca o zama. Tüpe geçiyordu ve ısınıyordu Sizin araçlarınız da nasıl tüpe geçmdesi veya arabanın ısınması LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aleyküm selam bendede hyundai accent era var 1.6 atiker lpg taktırdım motor sıcakken 10 saniyede lpg geçiyor sabahları motor soğuk iken 1 km gitmeden lpg ye geçiyor bu arada bende kastamonuluyum hemşo
M.o hemşo o zaman arabam normale dönmüş önceki anormalmiş LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla çok teşekkür ederim önceden iş yerim 13. Km 6 km sini benzinle gidiyodum 6 km sini tüple hiç bi karım yoktu böyle olduğunu bileydim daha erken değiştirirdim hortumları LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben çok titiz binerim arabaya yağını suyunu çok kontrol ederim geçenlerde özellikle gittim sordum yok bunlar böyle normal böyle geçmesi diyolar tüp markası aldesa birde kastamonuda 1 tane yer bakıyo LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi