Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getz lpg taktırsam mı

'Sohbet' forumunda AhmetErmiş tarafından 28 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. AhmetErmiş

AhmetErmiş Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracımı sattım şimdi temiz değişensiz boyasız az km li getz veya era düşünüyorum lpg li de olur max 40bin km fiyat uygun olduktan sonra boya önemli de olmayabilir aslında

YENİ BAŞLIK SORU
    tekrar konu açıp kirlilk yamadan burayı düzenliyim dedim getze karar verdim startın bi üstü tek hava yastık modeli kararım.lpg taktırsam mı sizce?
    Düzenleyen : AhmetErmiş

2. DaMdaKi_KeMaNCi

DaMdaKi_KeMaNCi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    22.000 Lira ver benim arabayı vereyim sana.

2009 Getz 1.4 97hp 16V - Atiker LPG ( 45 L Simit ), 5000 KM, H4 Xenon, Krom iç kapı kolları, Krom cam çıtaları, Yol bilgisayarı, Şoför kol dayaması, USB CD çalar, Klima, 4 Cam otomatik, Sustalı anahtar,Orjinal paspasları daha kullanılmadı....
    Düzenleyen : DaMdaKi_KeMaNCi

3. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  4. AhmetErmiş

AhmetErmiş Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler dostlar fakat getz eski kasa alacağımı kesinleştirdim çünkü görüntüsü gerçekten daha hoş yeni kasaya göre ve damdaki kemancı arkadaşım fiyatını mutlaka mal sahibi belirler ama o fiyata gitmez biliyordursun bunu piyasadan haberdarsan mirkan hocam ben ne edecem yaw onu :) Allah sahibine bağışlasın :)

<DIV ="left satis1" style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; WIDTH: 612px; PADDING-TOP: 12px" align=left _png_="left satis1">
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px" _png_>1.4 DOHC START
    <DIV ="left satis2" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 12px" _png_="left satis2">21.600 TL
    <DIV ="left satis1" style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; WIDTH: 612px; PADDING-TOP: 12px" align=left _png_="left satis1">
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px" _png_>1.4 DOHC AB AC
    <DIV ="left satis2" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 12px" _png_="left satis2">22.900 TL 2010 almak varken 09 a 22lira kim verir hocam yapma eyleme :)

5. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  6. AhmetErmiş

AhmetErmiş Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sağol mirkan kardeş ama hem otm rahatlığı istiyorum gene hem de piyasalı araba arıyorum bora malum satmak zor.çok teşekkür ederim ilgine.şimdi bi getze baktım ama bir kuruş inmiyorlar çok da hoşuma gitti araç km de az.

7. umt35

umt35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende ocak ayında alırken hedefım 20.000tl ye sorunsuz bır arac almaktı.
    ne audıle ne bmw baktım tabı km var bunlarda,
    freelander kadar baktım anlıyacagın ama en mantıklısının sıfır almak oldugunu gordum.
    ıkıncı eldense temız temız kokan bır aracım olsun ıstedım.
    getz aldım.
    cunku pıyasası ıyı ve sıfır bu fıyata alabılecegınız en mantıklı arac geldı.
    sedan ıstersenı clıo da alabılırsınız tabı.
    era da ı tercıh.
    onerım ozellıgıne kanmaman,
    yanı 20 bıne ıkıncı el alcam dedınmı bı cok fazla ozellıgı bulabılırsın ama onemlı olan sekıl degılse yanı ıslevlıkse gıt sıfır al derım.
    ben alalı ıkı ay oldu cok memnunum
    hayırlısı olsun

8. MUSTAFA ÖZDEMİR

MUSTAFA ÖZDEMİR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

9. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben en tutulan araçları almanı tavsiye ederim.opel astra megane2 ,clio, accent ,civic,gets corolla en iyi tercihler gibi görünüyor.Modelli olsun parçası ucuz çok sağlam olmasın mı.Sağlam modeli düşük mü?karar sizin?

10. AhmetErmiş

AhmetErmiş Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    karar verdim bugün plazaları dolaştım tuna plaza en mantıklısı geldi.neden derseniz 5yıl 100 bin km bakımlar ücretsiz.çok cezbedici kampanya.aşağıdaki liste fiyatı uçara tunanın böyle yaptığını söyledim 21,750den aşağı inmiyor araya birini daha koydum 21,500 oldu.tunada birilerini buldum aracı 21e alacam anahtar teslim ve 5yıl bakımlar ücretsiz kısmetse yarın alıyorum aracı vatana millete hayırlı olsun kurtuldunuz dırdırımdan :)özellikle başını ağrıttığım coşkun bey bayram edecek :))))https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

<DIV style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; WIDTH: 612px; PADDING-TOP: 12px" align=left _png_="left satis1" ="left satis1">
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px" _png_>1.4 DOHC AB AC
    <DIV style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 12px" _png_="left satis2" ="left satis2">22.900 TL

11. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hayırlı olsun.Resimlerini bekliyoruz .Bu arada LPG taktırın.Sizin menfaatinizehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    Düzenleyen : Levent

12. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.. bu arada lpgyi şiddetle tavsiye ederim:)
    Düzenleyen : Çağlar Baykan

13. AhmetErmiş

AhmetErmiş Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    daha önce kullandım şimdi de arabayı kullanmaya başladığım dakikadan itibaren lpg li olsun diyorum fabrika garantili sonuçta.tuna plazada bir tanıdık buldum biraz daha indirim yapıldı araya birilerini daha koydum bakalım lpg li anahttar teslim son ne kadara olacak.istediğim renk lacivert lpg takılacak yarın akşama teslim zor gibi ama olabilir de.

14. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Şimdiden hayırlı olsun.

15. AhmetErmiş

AhmetErmiş Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    son olarak işler tamamdır 23liraya ekstra olarak brc lpg kiti herşeyi ile işlenecek takılacak garanti dahi bozulmadan elime gelecek araç çarşamba günü.+olarak sonax boya koruma yapılacak.navigasyon park sensörü alarm hediye.sıkı bir paarlık daha yaptık emeği geçen herkese teşekkür ederim.çarşamba günü geliyor gelin kızımız :)

16. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayırlı olsun. Allah cc. kaza bela vermesin.

17. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayırlı olsun Güzel hediyeler kapmışsınnn

18. umt35

umt35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    dogru bır secım yapmıssınız hayırlısı olsun bende de aynısından var.
    ılk rodaj zamanı gecene dek cok yakıcak.
    0.30-0.35 krs gıbı
    stres olmayın neden cok yakıyor bu araba dıye.
    hayırlısı olsun

19. DaMdaKi_KeMaNCi

DaMdaKi_KeMaNCi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Peki o araçta Atiker LPG ( 45 L Simit ), 5000 KM, H4 Xenon, Krom iç kapı kolları, Krom cam çıtaları, Yol bilgisayarı, Şoför kol dayaması, Sustalı anahtar var mı?

20. AhmetErmiş

AhmetErmiş Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben sonuçta bir lira daha fazla verdim ve naylonunu kendim açacam + olarak bir model daha yüksek en azından kendim kullanacam daha önce millet nasıl kullanmıştır derdim yok.lpg benim aracımda da olacak hem de brc 1,750tl.atiker 990a takmayanı dövüyorlar.5000km değil 0 km çiziksizzzz. zenon dediğin piyasada150tl hiç sorun değil hocam.krom zaten sevmem dediğiniz şeyler de pahalı ahım şahım birşey değil çoğu kişi kromu sevmiyor bile.kol dayama var.sustalı anahtar yok ama 4cam modüllü alarm var.+boya koruma yapılacak park sensörü navigasyon gibi ayrıntılar da sizde yok her türlü kardayım yani ben şuan neyse uzatmak istemiyorum hayırlısı olsun ama o istediğiniz fiyata burada anket açsak kim olsa o parayı vermez size hayırlı müşteriler.

Bu Sayfayı Paylaş