Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz Lpg Önerisi

'Getz Forum - Club' forumunda ersinbjk1903 tarafından 22 Mayıs 2016 tarihinde açılan konu

1. ersinbjk1903

ersinbjk1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ersin Kabagöz
    Yaşadığınız Şehir:
    5-AMASYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Herkese Merhabalar Aracım 2010 Model Hyundai Getz 1.4 Doch.Yaklaşık 6 ay gibi bir süre oldu aracımı alalı.Fakat aracım benzinli olduğu için ve birde bu aralar benzin fiyatlarıda baya yükseldi.Bir ara 4 TL'ye düşen benzin fiyatı bugünlerde 4.50'yi geçti.Buda bütçeyi zorluyor.Bende isterim benzinde kullanmayı fakat böyle giderse cepte para kalmayacak arabayı evin önüne çekmek zorunda kalacağım.Arabadan zevk almayacağımı bile bile aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum.Ama hangi markayı ve nasıl bir şey taktıracağımı bilmiyorum.Bu konu hakkında bilgi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.Çorum yada Samsunda taktırmayı düşünüyorum.Buralara yakın kişiler tavsiyelerde bulunursa çok mutlu olurum.

2. corti55

corti55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    cihan inci
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Merhaba bendede 2010 getz var.sizin gibi aldigimda benzinde kulllandim 4 ay fln.benzine para yetistiremedim.samsunda bi bayide lavoto obd 2 taktirdim.ve iyiki taktirmisim.taktirali 2 yik oldu .cok az yakiyo arac 15 kuruslari gordum.cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. omergurcu

omergurcu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    omer gurcu
    Yaşadığınız Şehir:
    66-YOZGAT
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Arkadasım ilk önce aracın yüklü ağırlığını bilmen lazım getzlerde muayene sorunu var lpg takılınca azami agırlığı geçiyor diye biliyomm onu tam olarak bi öğren ondan sonra çorumda özençler otogaz var Brc-Gfi kitini 1400 liraya taktırabilirsin işçilik çok kaliteli arıza lamban yanmadan sıkıntısız kullanırsın :)

4. avantis

avantis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Şimdiye kadar 79000 km lpg ile yol yaptım. 15 inde bir ve bazen arada filtre değişimi yaptım. Lpg ile ilgili değişmesi gereken bir parça var mı? Marka Brc.

Bu Sayfayı Paylaş