Hayırlı günler arkadaşlar Getz e lpg taktırıldığında muayenede sıkıntı olduğuyla alakalı forumda konular gördüm. Aracın net ağırlığı 1188kg azami ağırlık 1510kg görünüyor ruhsatta. Bu değerler de yetersizmiş. Aracında lpg kullanan arkadaşlar bu sorunu nasıl aştınız acaba? Forumda çözümüyle alakalı açık bir şey bulamadım.
Aracin kayitli oldu oldugu trafik tescili ya da bulundugunuz yeri arayip duxellttirmeye calisin aksi takdirde agirligi gececegi icin muayeneden kalir arac dort kisilik 4x70 arti tup ve bagac azami agirligi gecer
Hyundaiyi aradım. Aracın ilk fabrika çıkışındaki teknik verilerin bulunduğu belgeyi göndereceklerini belirttiler. Şuan yolda bakalım belgede ne tür bilgiler var.
Ayni dert bende de var aracin azami ve net agirligi 110p kg buyuzden bnde lpg ye gecemiyorum 1.4 motor 40 krs yakiyo sizin aracin yakitin nekadar
Selamlar arkadaşlar Herkese hayırlı günler diliyorum. Bende Lpg ye geçmeyi düşünüyorum,Atiker Gold ile Lovato arasından lovato düşünüyorum. Yazılarınızdan takip ediyorum Lpg montajı sonrası muayeneden geçememe durumu olabilir. Benim ruhsatta net ağırlık 1100 kg yazıyor,azami yüklü ağırlık boş,herhangi bir değer yok. Net ağırlığın yada azami ağırlığın olması gereken değerleri ne olmalı? Teşekkürler.