Arkadaşlar Getz arabamın ön ve arka logo içlerini kırmızı yapıcam. Ama bu konuda malumatım kesin olmadığı için sizlerden yardım istiyorum. ---- İşin kolayına kaçıp logo içlerini kırmızı oje ile boyayabilirmiyim. ---- Yada kaplama için ne tür bir kaplama kullanmalıyım. Ek olarakta kaput üzerine ince çizgi halinde kırmızı şerit çekicem, malzeme olarak reklamcılardaki kaplama olabilirmi ?
Hocam oje ile boyamayın... Düzgün olmuyor... Boyayı kapatmıyor vs... Reklamcılardan alacağınız kırmızı folyo ile yapabilirsiniz... Ufacık bi bölge... Folyoyu yapıştırıp küçük maket bışağı yardımıyla kenarlarını rahatça kesebilirsiniz... Aynı şekilde kaput içinde reklamcılardaki folyodan kullanmalısınız...
Ben ojeyle boyadım arkadaşın dediği gibi tam boyayı kapatmıyor ve dalga dalga oluyor şimdi kırmızı bant alıp üzerine yapacağım...
<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-: initial; ">güzel olmuş elinize sağlık
bende kampana ve kaliperleri boyadığım kırmızı sprey boya vardı.. Logoyu tutan 2 vidayı söktükten sonra, maskeleme yaparak boyadım..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifGüzel de oldu.. Şimdilerde siyaha boyadım