Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

getz küçük ama çok asi

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda terzakli56 tarafından 6 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. terzakli56

terzakli56 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selamlar ben 1.4 2010 model getz aldım 37 binde herşeyden çok memnunum fakat bu yakıtı kafamı fena bozdu 30 tl benzin aldım 60 km şehiriçi gittim acemilik demesin kimse cunku 5 senedir araba kullanıyorum getz de 1 hafta sürdüm hiç yakıta bakmadım acemilik geçsin diye ama anlamadım gitti sorun nedir onun haricinde aracımı çok seviyorum herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

2. yalçın55

yalçın55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    YALÇIN EKREN
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Bende 1.4 getz var 2011 mpdel sıfır aldım
    100 tl benzin aldım 23 lt230 km anca götürdü
    yane km de 10 lt veya
    km de 0.44 krş gerçekten cok yakıyorrrr

3. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    birincisi bu benzin fiyatları ile çokta düşük birşey beklemeyin
    ikincisi ufak hacimli motorlar sıkıştırılınca fazla yakar, özellikle hyundainin 1.2 ve 1.4 motorları rakiplerine göre daha güçlüdür ve buna karşın yakıtı birkaç litre fazladır, yakmasın istiyorsanız gaz pedalının altında yumurta varmış gibi basacaksınız, gaza aslıp koltuğa yapıştırırsan veya yüksek hızlara çıkarsanız yakıt artar

4. terzakli56

terzakli56 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Abi vallah arabayı cok devirli kullaniyorum daha tam olarak depoyu fulleyip denemedim ama ibre kirmizi yandi bi 20km gittim 50 tl yakit aldim ceyrek depoya geldi 70km yol gittim sehirdisi ceyrekle E arasinda fakat E ye biraz daha yakin tahmini kac litre yakit kalmistir suan aracta?

5. terzakli56

terzakli56 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    birde şunu ekliyeyim hocam şimdi bazen aracı çalıştırınca tek seferde çalışmıyor bujilerden tahmin ediyorum buda yakıtı etkiler mi malum öğrenciyiz tasarruf şart :(

Bu Sayfayı Paylaş