Arkadaşlar selamlar , malumunuz araca double din takmıştım orta konsolu kesip biçtim . Eski konsol iyi değildi servisten yeni konsol aldım onuda kestim orta kısmını double din teybe göre ayarladım fakat şimdi tekrar orjinal konsola geçmek istiyorum profesyonel bir sisteme geçmek istediğimden ama bir türlü teybin altındaki o telefon vs koyduğumuz cep kısmını bulamıyorum . O bakalit için yardımcı olabilcek kimse varsa sevinirim Orta konsolun fiyatı serviste 90 lira , o bahsettiğim teyp altındaki gözün fiyatı 110 lira :/
İnce kontraplaktan kutu yapsan sonra siyaha boya veya reklamcıların dekota dedikleri ince plastikten olmaz mı?
benim eski konsol duruyo. 2din aldigim icin yensini almistim, kesmek istemedim. yakin olsak al helal olsun derdim valla parca numarasini bulsan belki internette arastirman daha kolay olur, hyundaiden parca numarasini al sonra bi arastirma yap
Merhaba abi , iş başa düştü bugun mağazadan 3 mm ve 6 mm pleksi getirdim dümdüz jilet gibi )))) Aynı fikire varmışız meğer abim Kesinlikle iş bana kaldı Do İt Yourself olucak Merhaba , düşünceniz için çok teşekkür ederim çok sağolun Parça sadece yetkili servislerde mevcut fiyatı 102 tl . Konsolu ise 93 liraya almıştım , yani konsoldan pahalı sadece cep için o parayı vermeyi düşünmüyorum tabiki bir iki birşey deniyceğim