selamlar makyajlı kasa crdi vgt getzim var kızdırma bujilerini değiştirmeyi düşünüyorum değiştiren arkadaşlar versa bujilerin yeri hakkında yardımm???
Getzin kızdırma bujisi tam olarak nerede bilmiyorum fakat daha önce, Combo 1.3 CDTI'nin kızdırma bujisini değiştirmeye götürmüştüm, sökmek için uzunca bir anahatar gerekiyor, başka türlü sökülmez. Çünkü tekrar değiştirmek için servise gitmek yerine kendi değiştiririm diye iyice bakmıştım. Değiştirme ücreti olarak bir rakam tutmuyor 4 tanesi için 10 lira para vermiştim.
Rica ederim. Parça işini ne yaptın bilmiyorum, istersen akparca.com'a bakabilirsin, orjinal birçok parça orada mevcut.
Parça Konusunda Orjinalden Şaşmayın Derim - Değiştirmeye Gelince Usta Ellere Bırakın Zaten Bişi Tutmaz Hemde Ögrenmiş Olursunuz
İyi akşamlar forumda baya arama yaptım. Konu açmadım. Bu başlık altından uygun olurmu bilmem ama Benim problemim sabahları hava soğukken yada 2 gün arabayı çalıştırmazsam ilk çalıştırdıktan sonra egsozdan beyaz ve pis koku şeklinde 4-5 dakika kadar süren bir duman atıyor hatta asfaltta gri şekilde bir leke bırakıyor. Aracım 1.5 VGT CRDI ..2006 MODEL 112 BİNDE Acaba neden kaynaklanıyor izmirde hava - lere yaklaşınca yapıyor. Kızdırma bujisi yada EGR valfi olabilirmi . Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Genel olarak kış aylarında yada soğuk havalarda böyle olması olağandır. Enjektörlerde işeme olarak tabir edilen yada sorun olsa araba rölantide çalışırken bile o beyaz duman baya fazla biçimde olabilirdi. Pis koku dediğiniz insanın genzini yakan cinsten sanırım.