Arkadaslar mrb. Size bi sorum var.ben diyelimki arabaya bindim anahtari konraga takmadan kapilari klitledim sonra konraga amahtari takip kontagi acinca şak diye kapilarin kilidi aciyor. Birde diyelim kapilar kilitli arabayi stop ettigim zamanda kilit aciliyor.bu mantikli ama digeri cok sacma.sizdede boyle mi? Diyelim araba stop konumunda oturuyorum kapilar kilitli sigara icmek icin cami acacagim icin kontagi aciyorum kapi kilitleride aciliyo.bu bi sorun mu sizdede boylemi.umarim anlatabilmisimdir SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sinirden öldürüyor insani bu kilit meselesi. Ben 2 senedir sol on kapininkini düzeltemedim.Gittim yeni motor taktim gene ayni. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Sirf bu yüzden bile bidaha hyundai almayasim geliyor. Once elimle sol kapiyi kitleyip sonra alarme basiyorum ugrasmamak icin. Doganin bile merkezi kilidi bundan iyi. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla inanin markasini bilmiyorum alarm beynini hic gormedim.cenmax ta ne gibi sikinti oluyor belki ondandir bilmiyorum. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sikintili sizin beyin normalde kontağı açınca kapılar kilitlenir kontağı kapatınca kilitler açılır.Dışardan araca müdahale olmasın diye bu özellik bulunur .İptali çok basit beynin içinde p2 pimi var sokun özellik ortadan kalksın.Eğer alarm cenmax ise. Tapatalktan gönderdim.
Tesekkurler cevabin icin.peki o pim beynin kenarinda fln dugme gibi birseymi yoksa beynin icini mi acmam gerekiyor SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resimde de gorunuyor ust kısımda kapak var o kapağı açın ordan sokun komple açmaya gerek yok sokemezseniz acarsiniz zaten 2 tane vidasi var SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE] Tapatalktan gönderdim.
simdi benim anlamadigim konu kilit sonradan takilma piyasa malı ise neden hyundaiden soğuyorsun bunda hyundainin ne suçu var LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaslar benim getzin sorunu alarm la kitledigimde sadece sol on sofor tarafini kitliyor acinca aciyor.ama alarma basmadan disardan kitleyince bazen kitliyor bazen kitlemiyor ne yapmam gerekiyor merkezi kilit motorumu arizalidir tamiri varmidir bir ustaya gittim adam acti dosemeyi hemen direk merkezi kilit deyisecek dedi ???? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi