arkadaslar merhaba ıett otobusu ben dururken arkadan carptı. arka camım patladı bunun dıusında getzımde bır hasar yok sımdı dumankaya arabamı goturecegım acaba orj arka cam takıyorlarmı
tsk arkadaslar sımıd karsı tarafında benımde hem trafık hem kaskolarımız var acaba servıste hengısını kullanmamız gerekır. anlasmalı seervıslerde ucret oduyormuyuz pesın sonramı ıade yapıyorlar nasıl oluyor
geçmiş olsun, sen kaskodan taktır, kasko karşı taraftan parayı alsın, zaten karşı taraf suçlu, böylesi daha iyi olur sizin için
tsk coskun bey yavas yavas gıderken ıett otobousu carpı ve sılecegı camımı kırdı. dumankaya acaba orj cammı taktıyor
arkadaslar sımdı kaza raporunu aldım arkadan bana carpan arac yuzde yuz kusurlu cıktı. arac arka cam kırıldı ve tamponda uafk bır hsar var. sımdı ben bunu kendı kaskomdan talep etsem hasarsızlık ınd sona erermı. bu durumda karsı tarafın trafık sıgortasından mı yararlanmalıyım
Karşı taraf tam kusurlu ve bu durum belgelendirilebiliyor isekaskoda da trafikte de hasarsızlık bozulmaz. Ancak tampondaki ufak hasarı her ikisi de tamirini önerecek ve bu konuda eksper ısrarcı olacaktır. Araç yeniyse ya eksperle bizzat görüşüp orijinallik konusunda ısrarcı olabilirsiniz ya da servise bir ayar çektireceksiniz https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifBu arada karşı taraf tam kusurlu olduğu için sigorta şirketi ne derse desin orijinal konusunda ısrarcı olun. Yoksa muadil takıyorlar bilginize... Düzenleyen : no good
tsk kardesım ewet kaza tespıt tutanagında karsı taraf tam kusurlu gozukuyor ben arabamı hyundaı yetıklı servısıne verdım sanırım orada zaten orjınal parcalar takılıyor muadıl takımı olmaycak ama kendı kaskomu ısın ıcıne karıstırısam suclu olmasam bıle hasarsızlık ınd kayboluyormus
karşı taraf yüzde yüz kusurlu olduğu için siz kaskonuzu gönül rahatlığı ile devreye sokun. onlar tüm ayak işlerini yerine getirir sizinde hasarsızlığınız etkilenmez.....
böyle bir husus mümkün olamaz. acentenizi şikayet edin...yapamazlar böyle bir şey ...ne demek yahu tüm masarafı karşıdan alacaklar bi de siz mağdur olamazsınız. itiraz edin.