Arkadaşlar selam , araçta kaput açma kolu yoktu aldığımdan beri , akparca.com'da baktım 15 lira diyordu kargo vs uğraşmadım yedek parçacıda 25 liraya buldum aynıynı ürün . Aldım fakat araca montajını yapamıyorum yani bu parça herkeste geçmelimidir sabit parça mı çok kolay çıkıyor yerinden yoksa montajını gerektiren bir parça mı var resim atabilirseniz çok sevinirim parça bu http://www.akparca.com/Getz-Kaput-Dayama-Cubugu-ORJINAL,PR-31270.html Aracımızdaki durumda bu
Hocam sanırsam o kaputa geçen kısımda kaputun çubuk çıkıntısı için duran yuvarlak delikte plastik bi kılıf olucak o çengeli tutan yoksa boşluk yapıp ses yapar
cevabınız için teşekkür ederim , kesinlikle birşey olması lazım diye düşünüyorum ses yapmasınıda geçiyorum yani çubuk durmuyor çıkıyor yerinden enteresan bişey vallahi
Kaportacının işgüzarlığı işi baştan sağıp kurtulmaya çalışmış ve kaputu kapatıp bidaha açmamış belki o parçayı piyasada bulamayabilirsiniz kaportacıların klips kutuları vardır muhakkak içlerinde bi tane vardır o parçadan
İlginiz için teşekkür ederim , aracı almadan kontrol ederken kaputu açıp tutturmuştum orda iyi hatırlıyorum 2 gün sonra aldık kaput kolunu bulamıyorum düştü heralde bişey oldu mutlaka