aracımda aldığımdan beri uzaktan kumanda var ve şu ana kadar sorunsuz kullanıyordum. ancak son bi kaç gündür uzaktan kumanda ile kilitlememe rağmen arka kapının açık kaldığını fark ettim... ilginç bir durum var ortada.. anahtarı kapıya takıp kilitlediğimde bütün kapılar kilitlenirken , uzaktan kumanda ile kapattığımda arka kapı açık kalıyor.. sanırım kapıda bir sorun yok gibi düşüncem uzaktan kumanda ile ilgili bi sorun olsa gerek.. içerdeki kumanda mekanızması nereye konur ve nasıl bişeydir? bu konuda bilgisi olan arkadaşların teknik yardımını bekliyorum..
benzeri sorun benim araçda da var..bazen kuman da sadeçe..şöför kapıyı açıyor kapıyor diyer 3 kapıyı açıp kapatmıyor..daha göstermedim.dikat etim çamları azda açık bırakıp kaparsam o hatayı veriyor..nasıl yapıyorsan dersen..anaktarı takıyorum üst üstde açıp kapıyorumm.3.4 kere falan..kumanda çalısıyor ozaman tüm kapılarda..
Merkezi kilite ait sigortayı kontrol et... O değilse yakın zamanda merkezi kilit yada elektrik sistemi üzerinde bir işlem yaptıysanız, merkezi kilitle ilgili bir yerde temassızlık yapmışsınızdır.
sorunu çözdüm.. merkezi kilit pompasını değiştirdim.. sorun kalmadı..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim..
benim merkezi kilit hiç çalışmıyor artık..aynalarda ayarlanmıyor keza... pompa kaça mal oldu peki?? Düzenleyen : metege
kapı kilitlendi mi diye tek tek kontrol ediyordum.. çok iyi oldu.. şimdi hiç bakmıyorum.. pompa sadece merkezi aldım.. 7 tl ama nette 4-5 arası bulunabiliyor..