Merhaba arkadaşlar.. Geçtiğimiz salı günü hanım oğlumuzu kreşten almaya giderken sağ ön teker ile sağ ön far arasındaki yerden 11 yaşında bir çocuğa çarpmış.. Ufaklık biraz kiloluymuş Allahtan, arabada kasisten yenice çıktığı için süratli değilmiş.. Şehir içinde sağ şeritten giderken park halindeki araçların arasından sadece sağa bakarak fırlamış karşıya çocuk..Hanım sola karşı şeride kırmış ama kurtaramamış Allahtan karşıdan yada arkadan gelen araç da yokmuş. Ufaklık kazadan sonra kalkıp gitmeye falan çalışmış, hanımda olayı gören çocuğun dayısıyla hemen hastaneye götürmüş.. Çocuk yere düşünce kafasını yere çarptığından "hanımın diretmesiyle" müşahede altına almışlar.. Sonuçta verilmiş sadakamız varmış çocuğun hiç birşeyi yok..gayet iyi.. Salı günü gece 11'e kadar o karakoldan bu karakola koşturduk..Şikayetçi olmak gibi olumsuzluklarda yaşamadık Allahtan..Hatta çocuğun anne-babasıyla arkadaş olduk sayılır Aslında olay yerini terkden cezasıda varmış ama polis yazmayalım dedi. Olayın harareti geçince de sıra arabadaki hasara geldi.. Arabaya kasko yaptırmadım, sadece trafik sigortası var.. 600-700 TL'ye kasko teklifi almıştım..Masraf etmek yerine kasko yaptırıp hasarsızlığı bozmadan tamir ettirebilir miyim yoksa masraf az olursa kasko masrafına girmekde istemiyorum aslında Yaklaşık 25-30 cm çapında düzensiz bir göçük var.. Foto çekmek aklıma gelmedi, akşam göndermeye çalışırım Göçük ön camın altında camın bittiği yere yakın kısımda. Maliyet konusunda forumdaşların fikrini almak isterim..
öncelikle geçmiş olsun. mala gelsin sorun değil. masrafınız boya + işçilik 100 ila 150 lira arası tutar. fazlasını söyleyene yanaşmayın. benim arkadaşın 206'sına geçen hafta bizhalı sahada maç yaparken birileri gelip tekme atmış aynı sizin bahsettiğiniz yerde aynı ebatlarda çizikle karışık göçük. 100 liraya hallettiler.
Sağolun.. Polise kaza tutanağı tutsaydık trafik sigortasından alırmıyız diye sordum, ama alsak dahi sigortanın da çocuğun ailesinden masrafı isteyebileceğini öğrenince vaz geçtim.. Zaten inşallah 100-150 TL masrafla kurtulacaksak gereği yok
geçmiş olsun. kaza olduktan sonra kasko yaptırmanın bi anlamı yok. yani olan kaza için. bundan sonrakiler için faydası dokunabilir. gerçi duruma bakmak lazım ama belki vakumla da düzeltilebilir.
2 hafta önce bende ufak bir kaza yapmıştım..kaskom yeni bitmişti ve beklemedeydim teklifler açısından..kaza da tam kasko biter bitmez olunca ne yapıcağımı şaşırdım yaklaşık 150tl lik masraf çıktı serviste..ama kaportacı arkadaşa gittiğimde istersen arabayı toplarız kasko yaparız daha sonra parasını alırız kaskodan demişti ben hiç yanaşmadım bu olaya..serviste 150 liraya hallettirdim.. Bu arada çok geçmiş olsun çocuğa birşey olmaması sevindirici..Aracınızında max 150 tl masrafı vardır..kaportacılardan önce servisten bir fiyat almanızı öneririm..Artık kaportacılar adam soymaya yer arıyor servisin verdiği rakama yakın masraf çıkartıyorlar..