Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz ile ilgili takıntılar

'Getz Forum - Club' forumunda tolgaaksu39 tarafından 16 Ekim 2015 tarihinde açılan konu

1. tolgaaksu39

tolgaaksu39 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    tolga aksu
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    1.4 doch 2007 getz sahibiyim bir kac sorun yada takintim var diyim
    1.olarak aracim rölantide iken torpidodan tıkırtılar geliyor.
    2.aracin arka tarafindan ve emniyet kemerininin ordan trim sesleri duyuyorum
    3.Bu aksam farkettim arka amortisörün ust baglantilarinda köpük gibi olan malzemede kopukluk var sünger kopmus gibi duruyor bu nedir?
    Aracimi haftada bir yada 2 kez kullaniyorum hafta ici otobus kullanmaktayim ondada cok ses var malum bizim tekirdağ tarafi yollar cok bozuk alistik sayilir artik ama aracimda cok tuhaf trim sesleri var rölantide sarsinti için motor takozlarini kontrol ettirdim hepsi sağlamdı ama aracin plastik aksamai titriyor normal gaz verdigimde ses kalmiyor araçta yakin zamanda triger değişimi yapicam usta kayislar icin gmb markaka dedi sizler ne diyorsunuz benim dusuncem ise tum kayis ve gergileri servisten almak ustada taktirmak vereceğiniz cevaplar için simdiden teşekkür ediyorum sizce ben mi cok takinti yapiyorum yoksa trim sesleri normal mi getzlerde ve aracimdan cok memnunum

2. kartalacar

kartalacar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    42
    Ad Soyad:
    cem cem
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Slm lar aracınız hayırlı ugurlu olsunALLAH(cc) kaza bela vermesin sorunlarınıza gelince getz de trim sesleri oluyor bende getz varken bende epeyce araştırmıştım torpidodan gelen sesi torpidonun kapagında bu baş taraflarında iki tane nokta gibi şey var onların gögüse basan yerlerine kapı altlarına yapışan bişey var yumuşak kaucuk gibi bir şey ondan kesip yapıştırmıştım boşluk kalmadıgından sesi kesmişti birde arabadan zınnnn diye bi ses geliyordu sanki cam titriyormuş gibi çok araştırdım nette arkadaşın birişi yazmış dikiz aynasının içinden geliyormuş ve çözümü basit şimdi tarif edemem araştırırsan nette bulursun bence seslere çok takılma getz de sesi kesmek biraz zor saygılar...

Bu Sayfayı Paylaş