aracıma navigasyon almayı düşünüyorum. ancak çakmaklık göğüs paneline çok uzak..getz inde navigasyon kullanan arkadaşlar bu sorunu nasıl çözdüklerini anlatabilirler mi acaba?
Ben Piranha Fuga kullanıyorum kardeşim. 200 TL'ye almıştım geçen ay. Kablosu baya bir uzun çakmaklığa yetiyor ama çokta gerek kalmıyor şarjı uzun gidiyor. Tavsiye ederim bluetooth, araç kiti, FM Transmitter gibi özellikleri var. 2-3 saniyede uyduyu buluyor, rota hesaplamasıda çok hızlı gerçekten tavsiye ediyorum.
Bende de Navitech var. Gayet şık duruyor. Kablosunu da dikiz aynası üstünden alıp çakmaklığa takıyorum. Cihaz da dikiz aynasının biraz altında duruyor.
Fırsatın varsa Vatan Bilgisayar'a uğrayıp ürünü inceleyebilirsin. Ben çok memnun kaldım. En çok hoşuma giden özelliği şu oldu. Farzedelim bir yerde radar gördüm o noktayı işaretliyorum, bir dahaki sefere o noktaya yaklaşırken radar uyarısı veriyor. Bunu otomatik olarak trafik bilgi sistemide yapıyor ama türkiyede bu özellik şimdilik kullanılmıyor.
Piranha Fuga 5" hatta vatan bilgisayardaki linkini vereyim. http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=47028
Cidden gönül rahatlığıyla tavsiye edebilceğim bir cihaz. Geçen gün otogarda beklemek durumunda kaldım hafıza kartımda film vardı. Taktım bide bağladım araçın hoparlörüne. Cidden kullanması çok keyifli.
1-2 ay içinde alırım sanırım...çok teşekkürler...acaba fotoğraf göndermeniz mümkünmü?? araçta nasıl duruyor göreyim
Yarın çekebilirim akşam üzeri yüklerim. Ben genelde dikiz aynasının altında değil camın sol alt tarafında kullanıyorum. Yarın akşam yüklerim resimleri görmüş olursunuz.
Garmin kullanıyorum kablosu uzun bile geliyor gogusun kenarından ındırdım asagı hatta bir bolumunude tel ile sardım.
Ben de navitech 432 var.Geçenlerde başıma ilginç bir şey geldi.Bakırköyde bir ara sokagına park etmiştim.4-5 saat sonra tekrar arabanın yanına geldigimde dörtlü park lambaların yanıp söndügünü gördüm.Açık brakmadıgımdan da eminim.Sora dügmeden kapattım ve gördüm ki dikiz aynasının altına monte etmiş oldugum navigasyon aletinin tutacagı camdan sökülerek düşmüş o sırada dörtlülerin o turuncu dügmeye çarpmış ve onu çalıştırmış olmalı ki onu yerde buldum.
ben telefona yüklediğim navigasyonla idare ediyorum işimi görüyor. çok şarj yiyor gerçi ilerde belki navitechin navigasyonlarından birini alabilirim
Bende Navitech kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Kablolar normalde tüm markalarda zaten biraz uzundur bu nedenle sorun yaşamazsın.