getz için önlere 2 adet lastik almam gerekiyor.Kaldırım faciası yasadım. Arkalarda hankook 702 ler var.Aynı desen almak istedim ama artık üretilmiyormus hankook 715 ler varmıs desen farklı.Seçenek olarak hankook 715- Starmax (petlasın ithal ettiği ürünmüş)-Brigstone 330 -Michelin energy saver gibi seçneklerim var sizce hangisini almalıyım.Önerilerinizi bekliyorum.Araca daha 2-3 yıl bineceğim diye düşünuyorum.(energy saverların ıslak zeminde yol tutusu düşükmüş.İstanbulda yasadığımızı düşünürsek sürekli yağmur tedirgin etti biraz beni birde çok yumusakkaldırımda hemen yırtılır dikkat etmek lazım dediler ) Düzenleyen : bilisim
Bence dördünüde Mihelin'leyin. Olmadı Goodyear gerisi yalan. Çünkü bizim Getz'lere konforlu lastik lazım.
hankook k715 de comfor olarak mıchelinle aynı nerdeyse fiyat olarak hankook daha iyi Düzenleyen : bilisim
LAstik markaları bölümünü incelemenizi tavsiye ederim. +/- ler orada paylaşılmıştır. Hyundai nedense yumuşak ve yere yapışan lastiği seviyor. hamuru sert olan lastik malesef onu öksürtüp tıksırtmakta !
Arkadaşlar Hankook K715 aldım Micehelin energysaver la değerler aynı neden fazla para vereyim dedim.Daha uyguna geldi inşallah hafta sonu test etme sansım olacak.