merhaba yeni getz aldım fakat pek bilgi sahibi değilim arcı sabahları çalıştırınca mavi olan hararet göstergesi yanmıyor forumlarda gördüğüm kadarıyla mavi bir ışık var motor soğukken yanan ben sabah çalıştırınca bu güne kadar yandığını görmedim..
gbenim aracım 2010 model bendede yanmıyor.servise sordum yanmaz dedi eski modellerde yanıyo dedi ne derrece doğru bilmiyorum forumdaki arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim
Tahminime göre servis eğer yüksek modellerde olmaz dediyse hyundai yüksek model getzlerde malzemeden çalmaya başladı siyah ayna siyah kapı kolu siyah panjur falan belki ondanda çalmıştır + bi özellik sonuşta
Bence o ışık zamanla sadece hararet yükselince yanan ışığa dönüştü çünkü motor soğukken bir ışığın yanmasına gerek yok.
Gerek olmaz olur mu ya motor soğukken ben nerdeyse hiç zorlamam aracı o lamba söner sonra asılırım gaza bildiğiniz gibi soğuk motora yüklenilmez
Buda bir bakış açısı tabi. Ben genelde sakin kullandığım, yeni çalışan arabanın soğuk olacağınıda bildiğim için benim için bir ışığın yanmasına gerek yok.
for sormayın aracım 2009 model aynalar panjur kapı kolları siyah fitil oluyorum fakat araçta boya değişen yok diye boyatamıyorum yoksa hiç gözünün yaşına bakmazdım