Arkadaşlar merhaba, Getzlerin malum. Hararet göstergesi yok. Bende getz ime Dijital bir gösterge ile harareti takip etmek istiyorum. Bunun için Hararet müşüründen bir kablo çekip küçük LSD ekrana yansıtacak şekilde bir gösterge yapmak istiyorum. Ancak o kadar bakmama rağmen müşürün yerini bulamadım. Bunun montajını yapmış tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
arkadaşım ümraniye sanayide yaptırdı 100tl ye.araç picanto crdi müşüre baglanmıyor.motorla radyatör arasındaki hortumdan ölçüm yapıyor. ben sizin yerinizde olsam elm327 alır kullanırdım.6 aydır kullanıyorum.daha çok iş görüyor. http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=elm327
Göstergeye ne gerek var Hyundai'ler hararet yapmaz , era ile 5 yıl geçirdik sanırım sadece 1 kez fan açtı yada açmadı o kadar Sent from my iPhone using Tapatalk
Peki getz de hararet lambası kaç derecede yanıyo bilen var mı yada direk kırmızı mı yanıyo kontağı ilk açtığınızda yandığı gibi yoksa önce sarı yanıp bi uyarı veriyor mu? Sent from my iPhone using Tapatalk
getz uyarı ışıkları bir garip yağ bitmeden yağ ışığı yanmaz mesela azalınca uyarı vermesi lazım halbuki
Yag uyari isigi degilki o. Yag basinc uyarisi, basinc yoksa yagda yok demektir. Yada yag pompasi bozulmus demektir. Seviyenin buyuk arizaya neden olacak bir onemi yok, bu yuzden seviyeyi ara sira siz kontrol edeceksiniz. Yag yakan motorlarda fabrika cikisi seviye kontrolu olur o ayri. Polo gti da vardir heralde