Arkadaşlar merhaba, getz göstergemde km sayacında 120 km/h den sonrası sönük yanmaktadır. Göstergeyi aydınlatan kaç adet lamba vardır? Tahmini ne kadar TL ye yapılır? Elektrikçiye götürsem Bana 10-20 TL dese az mı çok mu yorum yapamaycağım...
dostum araç 2006 model 2. sahibiyim, araca daha önce dışarıdan müdahele old. için garanti devre dışı kalmış.
işçilik kişiden kişiye değiştiği için net rakam söyleyemiyorum. gösterge paneli sökülecek hangi ampuller patlaksa onlar aynısı ile değişecek. göstergeyi siz sökebilirsiniz ama ampullerin lehim işi olursa eliniz yatkın mı bilemiyorum. bence söktürmeye kalkarsanız bütün ampulleri değiştirin beyaz, mavi, mor, kırmızı gibi farklı bir ışıklandırma yapabilirsiniz. tabi sizin zevkinize kalmış. ampulü sanırım t5 dipsiz ampullerdendir ama tam hatırlamıyorum. toplamda 5-8 civarı ampul olduğunu düşünüyorum.
müsait bir zamanda götürüp halletmek isterim çok büyük bir ihtiyaç değil ama neden sönük yansın ki? yorumlarınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Ben sanayide yaptırdım bir paket (iki tane led) 4 liraydı 3 paket aldım. Oto elektrikcide değiştirdiler 10 lira işcilik parası aldılar. Benim aldığım ampul fiyatı biraz pahalı daha uygun fiyata vardır elbet. Düzenleyen : emrihak
Getiz modelinin gösterge aydınlatma sistemindeki ampuller farklıdır. Bu sebeple ince işçilik gerekebilir. Lehim vs.