Getzim varke arka koltuklarina bayilmisyim tamamen yatiyor olmasindan dolayyi ww transporter da da ciktigini gormustum bir kere merak ettim varmi boyle araclar arka koltugu getz gibi tamamen yatan
Pek cok aracin koltugu sekil itibari ile yatiyor. Getz in koltugunu gormedim ama sanirim tam bagaj ile duz oluyor anladigim kadari ile. Yumurta kasa ve elantra biraz siskin kaliyor. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Benim eski yumurta kasada bir miktar yukari dogru duruyordu. Agirliga gore duzeliyordu. Ayni sekilde babamin era da oyleydi ama era daha bir duz du sanirim. Tam da hatirlayamadim HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir kere yumurtada koltugu soktum takana kadar ugrasmistim o yuzden " aman " diyirum HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Benim demek istedigimi tam anlatabildim mi bilmiyorum ama koltuk once ikiye katlaniyor sonra arkada bir kol var onu cekip on koltugun arkasina dayayabilihyorsunuz
Yok benim dedigim sadece yaslanma yeri yatiyor. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
touran çok pratik arka 3 koltuk tekli tekli ve tek bir mandalla sökülüp takılabliliyor gerek yok aslında bagajı kocaman ama lazım olduğunda 10 saniyede koltuğu söküp takabiliyorum
Ben arka koltukların yattığını duymuştum ama bu şekilde olduğunu bilmiyordum. Baya iyiymiş benimkide böylemi acaba hafta sonu deniyecem.
yatıyor kamyonet gibi oluyor getz ama yatıra kaldıra arkadan ses gelmeye başlar hafiften söyleyeyim özellikle pandizot braketleri klipsler hemen boşluk yapıyor. Bayağı 2 metrekare oda oluyor ben bu şekilde benim getz i kamyonete çevirip çeyiz taşıdıydım getzle nişanlıyken iki seferde bitirdim Sonra ses gelmeye başladı iyice
benim aracın koltuklarıda yatıyor 2 parça öncelikle oturma yerini dik konuma getiriyorsunuz daha sonra yaslanma yerini yatırıyorsunuz bagajla birlikte dümdüz oluyor. sedan araçlarda genellikle oturma yeri sabit olup sırt kısımları yatar. bu da biraz yükseklik yapar yani bagajla tam düz olmaz. genellikle hb araçlarda bu şekilde sistem oluyor.