buji, PO 10-40 yağ, polen filtresi, yağ filitresi, fasılalı silecek kolu, hava filitresi 2 ay vadeyle 138 tl sadece servisin polen filitresine verdiiği fiyat 108 tl toplam periyodik bakıma da 400 tl servis ücreti olunca bir de üstüne üstelik lpg'den dolayı garantimin tamamen bittiğini söylediklerinden yukarıdaki parçaları kendim aldım ve 40-50 tl işçilikle(periyodik bakım hizmet işçiliği) taktıracağım. Allah utandırmasın arabam daha 13800 km 1.4 getz 2010 start
Hadi hayırlı olsun diyelim. Benim bakıma gittiğim ustamda aracımın parçaları mevcut, ondan aldığım için işçilik de düşük oluyor. Aracınızın başında durur istediğinizi sorarsınız ustanıza.
teşekkürler Allah servislere muhtaç etmesin hesabıma göre 185 tl ye fasılalı silecek de dahil olmak üzere bu işten çıkıyorum ama 30000 bakımını 14000de yaptırıyorum bilmiyorum araba bakımlı olsun biizi servise muhtaç etmesin yeter
arkadaşlar vgt hy klm 2008 dizel 92500 km de avrupa yakasında tanıdığınız bildiğiniz usta varmı triger değişimi olabilir sanayi mahallesindeyim 4. levent te ama tanıdığım usta pek yok bu işi bilen usta olmalı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağolun
orayada gideriz usta olsun da orda olsun burdakiler yolunacak kaz muamelesi yapıyor bi çoğu ayarım kaçıyor
Merhaba benim var, Atatürk Sanayide Wolkar servis benim arabamın bakımları orada yapıldı çokta memnunum Oral gönderdi beni derseniz size yardımcı olurlar, ordan Volkan beyle görüşeksiniz.
çok sağolun bakım için yer aramaktayım çok sağolun burdan bana mesaj atan tüm dostlara teşekkürler çok sağolun
arkadaşlar; araca LPG taktırınca tüm araç garanti dışı kalmaz. araçta bir arıza olduğunda servis arıza yapan parça ile ilişkili diğer parçaların orjinalliğine bakar. yani mesela amortisör arızanız oluştuğunda motora LPG takıldı mı diye bakmaz Hee... servis amca garanti dışı kaldığını iddia etse de aldırış etmeyin. diğer parçaların garanti kapsamında kalmasını istiyorsanız bakımlarda yetkili servise götürmeye devam edin. olur da garantiye işiniz düşerse yukardaki kural geçerlidir. Çok zor durumda dava ederek hakkınızı alırsınız.
Bencede servisle uğraşılmaz akpardan orjinal ürünleri ucuza alıp iyi bir ustaya taktırdığın zaman hiçbir sıkıntı yaşamazsınız ben arabamın parçalarını akpardan alıyorum kendileri çok dürüst insanlar gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsinizfiyatlarıda çok uygun.
kağıthane ilçe emniyet müdürlüğünün tam karşısında hyundai yepar otomotiv var ben trigerimi orda değiştirttim çok memnunum tavsiye ederim