ön takimdan gelen bi çıtırtı wardı parke tasli yollarda ve kasislerde.arabayi tanimiyorken ön takimda bisey mi war acaba dedim.ama sadece ses oldugu icin deildir dedim.ses disinda harakette bbi sorun goremiyordum.sonra citirti yapcak yerde fren e dokundum ve ses duymadim.tekrar denedim.evet frene dokunurken kasis atlarsam o citirti gelmiyor.bu sorun nasil cozulur ve nedir?
bende celik jant taktıktan sonra parke taslı yollarda sanki tekerlek icinden gelen ses duyuyorum . Bikackere saga cekip baktım . Sadece bozuk yollarda yapıyo . O yüzden pek önemsemiyorum. Sonucta sürtme ve cekme yok. Sorunda yok...diye düsünüyorum
aa bende de celik jant war ondan olabilir mi ki?frene basinca niye kesilio? ama hic zarari olmasa da onemsenmicek bi ses degil.camlar acikken rahatsiz edio ciddi.ve arabada baska biri warsa direkt bozuk araba izlenimi veriyor..
Getzin kronik problemi olan kaliperlerden ses gelmesi sorunu Önemli birşey değil. Frene bastığınızda diskleri sıkıştırdığı için kendi de sıkışıyor ve ses kesiliyor. Serviste düzeltirler ama bir süre sonra tekrar başlayacaktır muhtemelen.
"w" icin soyluyorsaniz azami ozen gosteririm.isimden dolayi olusan bi aliskanliktir.ozurdilerim..digerleri icinse uyariniz ingilizce klavyemi kulandigim zamanlar foruma mesaj atmamam gerekicek zira dunyadaki butun pc lerde ve notebooklarda turkce klavye yok maalesef. uyari icin tesekkurler..
elimizden geldiğince dikkat edersek, en azından yapabildiğimiz kadar yada imkanlar el verdiğince türkçemizi doğru kullanırsak güzel olur, çevremize örnek oluruz, dilimize sahip çıkarız. hassasiyetiniz için teşekkür ederiz
ön fren balata saçlarından geliyor şıkırtı sesi esneme yapmış sorun değil arada boşluk var hafiften o yüzden balata sacından geliyor o sesler
Aynı sesler bendende geliyor 3-4 senedir stabilize yollarda oluyor sadece ses şıngır şıngır ediyor sanki çan takılmış gibi..60 bin bakımı geldi bu defa onada baktıracağım..balatalarımda sağ balata ötmeye başladı ıslık sesi gibi ses çıkartıyor. bir ustanın dediğine göre balatan bitmiş dedi bende neden sadece sağ teker yapıyor bunu dedim o taraf daha erken yenmiş tir dedi arabanın frenlerinde bir sıkıntı yok sağa sola çekmede yok dedim o ses balata değiştirme uyarısı dedi balatayı yemeye başlamadan sana uyarı verir dedi bu sürtmeyi sesi çıkartarak dedi ... ne kadar doğrudur acaba