Merhaba arkadaşlar aracım bu sekilde duruyor ancak ben far karartmak istiyorum dıs görunuse daha cok önem veriyorum nedense ancak bir arkadaşım dediki mercek far olmadan karartma olmaz benimde aklıma takıldı mercek far olmadan karartma yapabilirmiyim ? yaparsam iyi olur mu ? birde birtane connect te yanlış görmediysem far karartma yoktu ancak fara film cektirmis gibi geldi bana öyle yapsam nasıl olur ince film çektirsem ? son olarak arka sis farını ampulü değiştirmeden yani led falan takmadan herhangi bir modülle f1 deki gibi cakar yapma ihtimalim varmıdır ve bunu frene bağlama ihtimalim olabilirmi? simdiden cok tesekur ederim.
Mercekle alakasi yokki,far camini actiginizda far cercevesini boyarsiniz yeterli olur.forumda bi arkadasta vardi o sekilde. Ayrica bununla ilgilide cok konu var aratirsaniz size faydasi olacak olan cok konu var. Yanma odasından gönderildi.
Far karartma icten yapilir. Aydinlatmasiyla ilgili degil. Ancak mercek far yaparsaniz orjinal bi xenon ile aydinlatmaniz 2 kat guzellesir. Ikisinide tavsiye ederim. Disardan folyo biraz aydinlatmayi kesiyor. Arka sis farini malesef ledsiz o sekilde yapamazsiniz. Normal ampul dayanamaz..
Mercekle alakasi yoksa cok iyi olur sadece birinden duymustum merceksiz yapti diye farlar onunu aydinlatmiyormus :/ birde app plaka yaptirmayi dusunuyorum cezasi varmidir ?
Far karartma imkanınız varsa karartma yapın karartılmış far ile folyo çekilmiş far arasında çok fark var. Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
getze f1 cakar lamba hakkinda konu acilmis oraya bak istersen abi cok yardimci olur sana GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Valla o cakari yapan cok guzel yapmis gordum ancak anlattiklarini anlamadim cunku pek becerikli degilimdir bu konularda o yuzden led takmadan ufak bir islemle yapilabilirmi diye sordum yoksa o arkadasinki 10numara olmustu hosuma gitmisti baya
kim demiş mercek olmadan olmaz diye.. al sana resim.. mis gibi olur.. farın içi açılıp boyancak hepsi bu
Cok hos olmys ya kenarlardada turuncu boya var heralde degilmi ? Isigi kesiyormu acaba cok yoksa zarari pek yokmu aydinlatmaya
boyamasi sikinti degilde boyama isini kendileri yapanlar farin icini nasil actiniz ve nasil kapadiniz? bu sorunun cevabini tam ogrensem hemen yarin bende kararticam fari GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi