Arkadaşlar 2006 getzim var aracın ampullerinden bir türlü verim alamıyorm osram h4 night break ampul aldım yagmurlu havada görüşüm azamdı gittim philps normal h4 ampulu aldım daha kötü aracın fararının önlerini temizletmişytim bana önere bileceginiz far ampulu varmı acaba.
maselef benim getzdede ayni problem var en iyi ampulü alsanda çok büyük fark beklemeyin h4 zaten çok eski ve kötü bir sistem 1958 yılında yapılmış birde farlar parabolik olunca haliyle aydınlatma çok ahım şahım olmuyor tavsiyem standard sarı bosh alip takmaniz sarıda en iyi görüntüşü sağlarsınız GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mevcut far ampul tavsiye konularindan daha fazla bilgi alabilirsiniz. Arama yaparak konulara ulasabilirsiniz. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Far ampul kasiklarini çıkarıp iç kisimlarini parlatin aydinlatma çok daha iyi olur. H4 ampul tipi merceksiz ise verip almak zordur.
Ampul 50-55w lık olanı çıkarıp osram 90-100w olanı takın bide far ayarı yapın farkı göreceksiniz.xenon dan daha iyi aydınlatıyor kendi arabzmda denedim 3310 dan tapatalk kullanarak gönderildi
İnternette yaptığınız uygulamanın zararları çokca örneklendirilmiştir 100wattlık ampüller kesinlikle zarardır röle ile bağlanması şarttır normalden fazla ısınınan far deforme olur yansıtıcı kararır karşıdaki kişiyi dolaylı olarakda sizi zora sokar GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendiniz kullandınızmı? Deneme şansınız oldumu? Gözlemledinizmi? Kulaktan dolma bir yerden duyma v.s kendi aracımda kullanıyorum dedim atma kopma yanma çatlama yok.yeni araçların tesisatı kuvvetli röle gerekli degil.vekevki kendi röleleri mevcut.ha şu var 100w bir ampul zarar vermez devrede sigorta varsa devreye düşük amperli bir sigorta takılırsa iş görür Nokia 3310 cihazımdan tapatalk kullanarak gönderildi
100 w -12 volt ampul ile 55 w. -12 volt ampul devreden aynı akımı çekmeyeceği gibi dışarıya verdiği ısıda aynı değildir. Kısaca uzun vadede devreye kablolara ve fara kesinlikle zarar verir.
Başlıgı okuyup cevap yazarsanız arkadaşa yardımcı oluruz? Yoruma yorum yazılmış? Tekess nikli üye arkadaşımız Farım soluk diyor mercek işe yararmı? Nokia 3310 cihazımdan tapatalk kullanarak gönderildi
hocam bendede 2006 getz var benım aydınlatmamda sorun yok yannız on farlardaki park lanbalarında şikayetcıyım çok sönük yanıyor onada öneri istiyorum
parklar zaten sönük yanar ama anormal durumda ise yerinizde olsam şöyle yapardım öncelikle volt metre ile voltaj doğru geliyormu bakarim doğru ise ampulleri degisirim sorun kalmicaltir zaten GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence led takın parklara direk ampul gibi duyu var takıyorsun kesme biçme olmadan o zaman beyaz ve parlak yanar belki sarısı da vardır bilmiyorum..
2006 getz 1.4 farlar çok yakın gösteriyor içeriden 0 3 arası kademe var 0 yapınca yakın gösteriyor 3 yapınca dahada yakın gösteriyor farları yükseltmenin bir yolu veya bir ayarı varmıdır teşekkürler...
Kaputu açınca farın her iki tarafinda da ustten plastik donerli yıldız uclu vidası var. Biri sağ sol diğeri aşşağı yukarı ayar yapıyor. Ama hiç kurcalamayın. Siz ayarlamaya çalışırken iyoce kacar ayarları. Rot ayarları yapan yerlerde 10 liraya far ayarı yapıyorlar. imla hatası Tapatalk yüzünden
şu dökümanlar var ben bunlara göre feyz alıp yapmıştım üstteki tablo servis standartı değil ama alttaki resimde H horizontal yatay V ise vertical dikey manasında, yukarı aşağı oynatan vida vertical olan dikey olanı yani, tornavidayı çevirirken dikkat far ayar vidasına zarar vermemeli