Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz Emniyet Kemeri Tokası Bulamıyorum

'Getz Forum - Club' forumunda berkan52 tarafından 14 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. berkan52

berkan52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar. Haftaya aracımın muayenesi bitecek. Bu gün vakit buldum biraz inceledim eksiklerini. İncelerken farkettim arkadaki orta koltuğun emniyet kemeri tokalarından bir tanesi eksik. Muayenede bu ağır kusurlu olarak geçiyormuş. 3.nokta bağlantılı kemer olduğu için tamamına bağlanması gerekiyor. Resimden toka olmayan yeri işaretledim.

Bu parça olmadığı zaman kemer yine takılıyor fakat belden geçmiyor. Sanayide baktım aradım bulamadım, servise gittim ilginç bir şey oldu bu parça Türkiye'deki hiç bir bayide yok. Ancak sipariş verirsem 1-2 aya kadar gelir dediler. Hal böyle oluncada muayene sürem geçmiş olacak. Napıcam bilemedim. Bu parçayı İstanbul'da nerde bulabilirim. Çıkmada olur farketmez yeterki muayeneden geçeyim zaten sonrasında orjinal parçanın siparişini verip onu takıcam. Aracım 2004 Model Getz.

2. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    cıkmacılara bakmalısın. Onlarda mutlaka vardır. Ikitelli atatürk oto sanayısıne bi bakderim . Ayrıca sitemizdede cıkmacı sabit usta var onada bak .insallah bulursun

3. berkan52

berkan52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yarın ikitelliyide bir dolaşmayı düşünüyorum. Dün maslak ve fatih sanayide bulamadım. Yakın çevremde Getz sahibi insanda yok olsa geçici olarak söküp takıcam ama öyle bir imkan yok işte.

Bu Sayfayı Paylaş