Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz Elektrik Kaçagı

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda My.HELL tarafından 14 Eylül 2014 tarihinde açılan konu

1. My.HELL

My.HELL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    mehmet köçe
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    İyi Günler Arkadaşlar
    2005 model getz 'imde elektrik kaçağı var 2 gündür aküyü sümürüyor, dün bir oto elektrikçi baya uğraştı bulamadı , muhtemelen beyindedir abi onuda ben anlamam dedi, bende kutup başını söküp takıyorum hafta sonu olduğu için ,
    sorunum şu arkadaşlar;
    kutup başını takınca km göstergem hemen 10 ' u gösteriyo kutup başını çıkarında 0 'a düşüyor.
    akünün (+) ucundan 3 tane kablo alınmış biri sigorta tablosuna gidiyor . ikincisi lpg ye gidiyor. üçüncü kablo beyne gidiyormuş elektrikçi öyle dedi. üçüncü kabloyu çekince kacak kalmıyor ( test lambası ile ölçüm yaparak bu kanıya vardı ) ,
    sigorta tablosundaki sigortaları tek tek çıkardı denedi , teybe baktı merkezi kilide baktı en sonunda üçüncü kabloyu buldu beyne gidiyor sorun beyinde dedi ,
    araba seyir halinde ikende airbag arıza lambası yanıyo bi süre sonra sönüyor sonra tekrar yanıyor iki gündür böyle bu,
    ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem lazım .

birde söyle bi sorunum var ateşleme ile ilgili 7 ay içinde 4 takım buji değiştirdim , bak bunda farklı bi sorun var olmaz böyle dedim tamirci arkadaş abi kabloları ve bobini de değiştirelim dedi , 1 ay dır ateşlemede sorun vardı o şekilde kullanıyordum beyne zarar vermiş olabilirmi acaba ?
    ateşlemedeki sorun nedendir sizce ?

Bu Sayfayı Paylaş