Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Getz e spoiler

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda armagan tarafından 7 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. armagan

armagan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aracıma spoiler istiyorum fakat serviste 350 tl dediler....bende öğrenciyim devlet bana ztn 240 lira verio diyince tamm 300 yapalm dediler ve sohbetimiz bitti.. çşitli ilanlarda 80 liraya kadar buldum...acaba alsam nasıl takıcam ve 80 liralık bu ürün iyi olur mu acaba....ne yapabilirim

2. Erhan D.

Erhan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    243
    Ad Soyad:
    Erhan D.
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    İnternetten alın bence.Ortalama fiyatlar 85-125 arası.Silikonla yapıştırabilirsiniz.Yada bir oto kaportacıya gider 20-30 lira verip ona taktırabilirsiniz.Yani toplamda 100-150 tl arası bir rakama gelir.Ben 75 tl'ye almıştım.Montajınıda kendim yaptım.Basınçlı su ile yıkamadıktan ve otomatik yıkama makinasına girmedikten sonra bişey olmaz.

Düzenleyen : ehzeladem

3. MURON70

MURON70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    204
    Ad Soyad:
    MURAT A.
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    ben aldım 80 tlye boyaya verdim 100 tl geldi bana 180 ee bi şikayet var mı yok orjinal gibi ama tavsiyem nerden alcaksan al boyasız al kendin boyattır servstende alsanda boyasız al iyi bir boyacıya ver boyasın yoksa rengi tutmuyo ben gördüm bi kaç kişide adam almış servisten takmış arabanın rengiyle alakası yok özellikle bazı servisler bu boya işini pek tutturamıyo sölim.

Düzenleyen : MURON70

Bu Sayfayı Paylaş